دفاتر شورای حل اختلاف سیریک جوابگوی نیازهای مردم نیست

هرمزبان:امام جمعه شهرستان سیریک، با اشاره به عدم استقرار دادگستری در این شهرستان گفت: فعالیت دفاتر شورای حل اختلاف سیریک در جهت رفع مشکلات و اختلافات مردم جوابگوی نیازهای شهرستان نیست.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،حجت الاسلام والمسلمین علیرضا صفایی حائری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سیریک اظهار داشت: دادگستری در هر شهرستان اهمیت ویژه ای در رفع مشکلات و ایجاد امنیت روانی  جامعه دارد.

وی بیان کرد: با یک نگاه جامع، می‌توان دریافت که دستگاه قضایی ناگزیراست همواره نظرات قانونی خود را جهت ارائه در جامعه مد نظر داشته باشد و از این رو ایجاد و استقرار دادگستری در جوامع از  اهمیت ویژه‌ای  برخوردار است.

وی با بیان اینکه استقرار دادگستری می‌تواند تاثیر بسزایی بر نظرات قاضی و رعایت عدالت در حکم صادر شده داشته باشد اذعان کرد: مردم شهرستان سیریک برای بررسی موارد جزئی قضایی خود می بایست مسافت طولانی را تا شهرستان میناب طی کرده و متحمل هزینه های مالی وخسارات دیگر شوند.

امام جمعه سیریک با طرح این موضوع که در هفته قوه قضائیه تنها خواسته مردم استقرار دادگستری در سیریک است افزود: تبعات این امر به واسطه عدم استقرار دادگستری بسترساز، بسیاری از معضلات و بی انضباطی های اجتماعی بوده که رشد آمار جرائم در منطقه را در پی داشته است.

وی در ادامه با اشاره به ستاد مردمی دیه، اظهار کرد: با استقرار دادگستری در این شهرستان قطعا بعضی از نهادهای مردمی که برای بهبود فرهنگ اجتماعی فعالیت دارند نیز ایجاد خواهد شد.

صفایی حائری یادآورشد: فعالیت دفاتر شورای حل اختلاف سیریک در جهت رفع مشکلات و اختلافات مردم جوابگوی نیازهای شهرستان نیست.

امام جمعه سیریک ترویج قانون‌گرایی و انضباط اجتماعی را از دیگر وظایف قوه قضایه عنوان کرد و افزود: ایجاد دادگستری در ترمیم و اصلاح وضعیت کنونی جامعه نقش حساس و تعیین کننده‌ای ایفا خواهد کرد./تسنیم

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »