حبیب بازماندگان قشمی :مالکان 17 خانه ی مسیر سیلاب محله چابهار برای امضای صلح نامه و دریافت زمین جایگزین اقدام کنند

حبیب بازماندگان قشمی :17 خانه ی مسیر سیلاب محله چابهار برای امضای صلح نامه و دریافت زمین جایگزین اقدام کنند

هرمزبان – حبیب بازماندگان قشمی رئیس شورای اسلامی شهر قشم گفت: حبیب بازماندگان قشمی : 17 خانه ای که در مسیر سیلاب محله چابهار قرار دارند برای امضای صلح نامه و دریافت زمین جایگزین اقدام کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، حبیب بازماندگان قشمی در پنجاه و نهمین جلسه رسمی این شورا گفت: کار شورا و شهرداری قشم با همکاری سازمان منطقه آزاد در بازگشایی مسیل محله چابهار به پایان رسیده و هم‌اینک توپ در زمین مردم است.

وی اظهار کرد: مشکل اهالی این محل برطرف شده و ۱۷ خانه‌ای که در مسیر سیلاب قرار دارند باید برای امضای صلح‌نامه و دریافت زمین جایگزین پیش از ورود قوه قهریه اقدام کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر قشم تصریح کرد: تاکنون پنج نفر از ساکنان این محل صلح‌نامه را امضا کرده‌اند و دیگر اهالی نیز قول همکاری لازم را داده‌اند.

بی‌مهری به مسکن مهر باید به نفع مردم خاتمه یابد

بازماندگان قشمی ادامه داد: در موضوع مشکلات عمده مسکن مهر قشم نظیر عدم بهره‌مندی از نانوایی، سوپر مارکت، فضای تفریحی و مسیر عبور ایمن انتظار است منفعت عمومی مورد توجه متولیان باشد.

وی اضافه کرد: مسکن و شهرسازی باید رفاه مردم را مدنظر قرار دهد و شهرداری و شورای شهر قشم آمادگی دارند در صورت واگذاری زمین موردنیاز سطح خدمات به شهروندان این منطقه را ارتقا دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر قشم تصریح کرد: نبود مسیر عبور ایمن در این منطقه تاکنون ۴ نفر را به کام مرگ کشانده و ایجاد روگذر جهت عبور ایمن خودروها و عابران پیاده از الزامات است.

طی این نشست آخرین وضعیت تثبیت مالکیت املاک شهرداری و شهروندان مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »