- نویسنده : تحریریه خبر هرمزبان
- ۲۳ آبان ۱۴۰۱
- کد خبر 114875
- ایمیل
سایز متن /

هرمزبان – مهدی کشاورز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: بیش از 50 شرکت دانش بنیان زیر مجموعه مرکز نواوری جزیره کیش در حال فعالیت هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایرنا، مهدی کشاورز روز دوشنبه در حاشیه بازدید از دفتر مجموعه رویان در کیش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فعالیت و ماموریت های شرکت های دانش بنیان ، استارتاپی، خلاق و شتاب دهنده این جزیره برای آنکه بتوانیم حمایت های مطلوب تری به آنان ارایه کنیم در حال پایش هستند.
وی افزود: بر اساس سیاست های دولت و تاکیدات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این شرکت ها در صورتیکه زیر پوشش این معاونت باشد باید به شکل ویژه تری در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی حمایت شوند و با این پایش می توانیم نیاز آنها را سنجیده و فعالیتشان را راستی آزمایی کنیم.
مهدی کشاورز با بیان اینکه تبدیل مرکز نوآوری جزیره کیش به یک مرکز الگو در کشور از دیگر اهداف این ارزیابی است گفت: همچنین حمایت از شرکت های دانش بنیان، خلاق، استارتاپی و شتاب دهنده که طرح های خود را برای رفع مشکلات جزیره انجام دهند نیز در دستور کار است.
وی در خصوص فعالیت مرکز رویان در کیش نیز اظهار کرد: هم اکنون با تلاش این مرکز فضای آزمایشگاهی و آموزشی خوبی در جزیره ایجاد و تا کنون بیش از ۴۰ دوره آموزشی و برای افزایش غنای اقدامات گذشته آن، انجام شده است.
کشاورز گفت: برای تحقق نگاه گردشگر علمی، مقرر شده طبق تفاهم نامه منعقد شده با مرکز رویان محوریت این هدف را به عهده بگیرند و نسبت به توسعه بیش از پیش با نگاه حل مشکلات جزیره در حوزه های آموزشی و علمی اقدام کنند.
هم اکنون بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان، خلاق، استارتاپی و شتاب دهنده زیر مجموعه مرکز نواوری جزیره کیش در زمینه های مختلف در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام/
https://www.hormozban.ir/?p=114875