به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، رئیس موسسه غدیر شناسی کشور و مدرس این دوره گفت: بیش از شش سال است که این موسسه با رویکرد آموزشی و معرفتی کار خود را آغاز کرده است.
آیت الله سعید شاه آبادی هدف از برگزاری این کارگاه را دعوت محبین اهل بیت (ع) به توانمندسازی دفاع عالمانه و استدلالی از مکتب ولایت عنوان کرد و افزود: در این کارگاه تخصصی، آیاتی از قرآن که ولایت حضرت علی (ع) را اثبات می کند، طبق منابع معتبر شیعه و اهل سنت مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمز گان گفت: برای شناخت غدیر، تنها داشتن اعتقاد کافی نیست لذا باید از طریق مبانی و مجاری علمی، غدیر را شناخت و ترویج کرد.
علیرضا درویش نژاد افزود: بنا بر احساس ضرورت آشنایی با این مفاهیم، با هماهنگی موسسه غدیر شناسی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، این کارگاه برگزار شد.
این کارگاه در دبستان شاهد شهید دهبانفرد میناب برگزار شد.

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













