استاندار هرمزگان: سازه های زیستگاه مصنوعی آبزیان در آب های بندرلنگه ساخته شد

هرمزبان – استاندار هرمزگان از احداث و استقرار سازه های زیستگاه مصنوعی آبزیان در آبهای خلیج فارس- بندرلنگه پیرو مصوبات سفر پر خیر و برکت رئیس جمهور محترم به استان هرمزگان و با حضور مدیرکل شیلات استان هرمزگان و جمعی  از مسئولین و بهره برداران خبرداد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه استان هرمزگان با بهره مندی از دو هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز آبی از رتبه اول تولیدات شیلاتی کشور برخوردار است  تصریح کرد: هرمزگان توانسته با بهره مندی از ۳۶هزار نفر صیاد  که از این طریق  ارتزاق می کنند سالانه بالغ بر ۳۰۰ هزار تن صید انواع آبزیان و رتبه اول صید کشور را نیز به خود اختصاص دهد.

دوستی احداث زیستگاه های مصنوعی در راستای حفظ معیشت صیادان و همچنین تقویت و پایداری ذخایر استراتژیک آبزیان خلیج فارس خواند و عنوان کرد: این پروژه در شهرستان های بندرلنگه، سیریک، جاسک و قشم پیرو  مصوبات سفر پر خیر و برکت رئیس جمهور محترم حضرت آیت ا… رئیسی به استان هرمزگان انجام می شود.

دوستی افزود: در فاز اول این پروژه هزار و ۵۰۰ سازه زیستگاه منصوعی در منطقه بندرلنگه احداث و در آبهای این شهرستان مستقر می شود.

احداث و استقرار سازه های زیستگاه مصنوعی آبزیان در آب های خلیج فارس-بندرلنگه

در ادامه مدیر کل شیلات هرمزگان طرح حفاظت و توسعه زیستگاههای مصنوعی آبزیان جهت احیاء ، ترمیم و حفاظت از زیستگاهها و محیط های طبیعی ،برداشت قانونمند و توسعه پایدار است گفت: امکان صید مستمر از دریا،زمینه ساز  اشتغالزایی ، رونق صنایع جنبی وپسین و پیشین مرتبط ،امکان تجدید نسل و بهره‌برداری مداوم و پایدار آبزیان،ثبات شغلی صیادان ،  افزایش میزان صید و در آمد سالانه و در نتیجه بهبود وضعیت معیشتی صیادان،حفظ و ارتقای جایگاه آبزیان و رسیدن به مصرف و سفره هموطنان بعنوان یک منبع پروتئینی، بهبود زمینه‌های صادرات و ارزآوری آبزیان،بازسازی ذخایر آبزیان و … از اهم اهداف این طرح است.

عبدالرسول دریایی با اشاره به اینکه زیستگاههای طبیعی اکوسیستمی از اجتماعات زنده جانوری و گیاهی است و فعالیت و دستکاری انسان تغییرات اساسی و پایه ای روی عملکرد اکولوژیک آن داشته است  عنوان کرد: این زیستگاهها در دریا بعنوان محل مناسبی برای انواع آبزیان مثل اسفنج ها، مرجانها، شقایق و تپه های سنگی است که محیط مناسبی برای رشد و تغذیه آبزیان ایجاد می کنند.

وی گفت: در طول زمان تغییرات طبیعی و بخصوص دستکارهای انسانی خسارات جبران ناپذیری به محیط زیست و زیستگاه طبیعی وارد کرده است که حتی بعضی از آبزیان در خطر انقراض قرار گرفته است که نیاز است از این گونه ها حفاظت و برای احیا دوباره نیاز به ایجاد زیستگاههای مناسب دارد.

دریایی افزود: توسعه و مدیریت مناسب زیستگاههای مصنوعی می‌تواند به عنوان یک سرمایه‌گذاری پایدار به حساب آید  که با وضعیت فعلی زیستگاههای  طبیعی آبزیان، بسیار ضروری و حیاتی است و خوشبختانه  با سفر پرخیرو برکت رئیس جمهور محترم به استان و حمایت های استاندار و پیگیری شیلات استان و حمایت های علمی و تحقیقاتی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان  گام های خوبی در این خصوص برداشته شده است که امید را دوباره در دل صیادان و بهره برداران زنده کرده است.

مدیر کل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شهرستان بندرلنگه با بهره مندی از بالغ بر هزار فروند شناور صیادی و بیش از ۸۰ هزار تن صید سالانه توانسته ۲۹ درصد صید استان را به خود اختصاص دهد گفت: این شهرستان رتبه اول در ارزش صید و رتبه دو میزان صید در استان را داراست‌.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »