مجتبی قهرمانی: پلیس و دستگاه قضا در اجرای قانون مکمل یکدیگر هستند

هرمزبان – رییس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی انتظامی و ارتقاء ناجا به «فرماندهی کل» را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: حجم بالای ارتباط بین نیروی انتظامی و دستگاه قضایی موید این است که پلیس و دستگاه قضا در اجرای قانون، مکمل یکدیگر هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مجتبی قهرمانی روز شنبه در دیدار با سردار غلامرضا جعفری فرمانده انتظامی هرمزگان بر لزوم اجرای دقیق وظایف ضابطان و نهادهای اجرایی متولی جهت برخورد جدی با فساد ایجاد شده در حوزه قاچاق سوخت تأکید کرد و گفت: همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضایی زمینه‌ساز ارتقای امنیت و آرامش جامعه است.

وی در این دیدار با اشاره به اینکه همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضائی زمینه‌ساز ارتقای امنیت و آرامش است گفت: این مهم به عنوان یک اعتقاد درونی نهادینه شده و نتیجه آن خدمت گذاری مطلوب به مردم و برقراری نظم و امنیت پایدار در سطح جامعه می باشد.

رییس شورای قضایی هرمزگان در ادامه کاهش خطاها و حفظ سلامت دستگاه انتظامی را حائز اهمیت دانست و افزود: اقتدار نیروی انتظامی به واسطه ﺍﺟﺮﺍﻱ ﻣﺄﻣﻮﺭﻳﺖ ﻫﺎﻯ ﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﻣﺘﻨﻮﻉ بوده که نتایج مثبت و موفقیت های کوتاه مدت و بلند مدت حاصل شده قابل تحسین است.

قهرمانی با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه پرونده های مهم در دادگستری کل استان هرمزگان پیشنهاد کرد: به منظور رصد و پایش وضعیت پرونده‌های مهم که توسط نیروی انتظامی به دستگاه قضایی ارسال می‌شود و همچنین مدیریت حواشی این گونه پرونده‌ها، واحد اداری مشابهی در نیروی انتظامی استان تشکیل و ضمن تعامل مشترک، وضعیت پرونده ها مورد ارزیابی قرار گیرد.

به گفته رییس کل دادگستری استان هرمزگان، تشکیل قرارگاه عملیاتی و مقابله با قاچاق سوخت در هرمزگان باعث شده است مصرف سوخت روزانه استان، ۱۱ درصد کاهش یابد.

سردار جعفری فرمانده انتظامی هرمزگان نیز در این دیدار تعاملات بین دستگاه قضایی و نیروی انتظامی را مثبت ارزیابی و وفاق ایجاد شده در استان را فرصتی مناسب برای برقراری بیشتر امنیت اجتماعی دانست.

وی ابراز امیدواری کرد، با همگرایی و هم افزایی نقاط ضعف کاهش پیدا کند.

استفاده از ایده های خلاقانه، نوآور و فناوری پایه در راستای حل مسائل و مشکلات دستگاه قضایی و لزوم اجرای دقیق وظایف ضابطان و دستگاه های اجرایی جهت برخورد جدی با فساد ایجاد شده در حوزه قاچاق سوخت، از دیگران سخنان رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار با مسئولان ارشد انتظامی استان بود.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »