سلیمی‌نمین: وعده‌های رئیسی به‌دلیل برنامه‌محور بودن محقق‌شدنی است

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: وعده‌هایی که رئیسی بعد از انتخابات به مردم می‌دهد نه تنها نشدنی نیست بلکه باید هدف‌گذاری‌های بالا داشته باشد تا بتواند همکاران خودش را برای برداشتن گام‌های بلند آماده کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، تحلیلگر مسائل سیاسی درباره نقدهای صورت گرفته به شعارها و وعده های دولت سیدابراهیم رئیسی گفت: مهم امروز هدایت و تقویت دولت برای تحقق وعده‌هایش است اما اگر اعلام شود که این شعارها و وعده‌ها فقط ذهنیت‌گرایی هستند، چنین رویکردی در نقد صحیح نیست.

عباس سلیمی نمین با بیان نباید دل مردم را از امید خالی کرد، افزود: هدف‌گذاری دولت به عنوان مثال آن است که یک میلیون خانه در سال بسازد، حالا اگر ۸۰۰ هزار واحد مسکونی هم ساخت، خیلی خوب است. البته باید تلاش کرد و کوشید که سقف اهداف محقق شود، با این حال اگر نتیجه کار ۲۰ درصد از سطح اعلامی پایین‌تر بود، مثبت ارزیابی می‌شود.  

این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: اعلام مباحثی همچون «نمی‌توانیم» و «قادر نخواهیم بود» پسندیده نیست. البته یک زمانی شعارها و وعده‌ها قبل از انتخابات داده می‌شود، آن شعارها را می‌توان با طرح مباحث کارشناسی مورد نقد و نظر قرار داد اما یک زمانی قول‌ها و شعارها بعد از انتخابات مطرح می‌شوند که در این حالت می‌توان با دید مثبت به مسئله نگاه کرد.

وی افزود: دلیلی ندارد که آقای رئیسی بعد از انتخابات وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال را مطرح کند. او رأی آورده است بنابراین وقتی بعد از آغاز رسمی دوره ریاست جمهوری خود چنین هدف‌گذاری را انجام می‌دهد به معنای آن است که او برنامه دارد و بر همین اساس چنین هدف‌گذاری بالایی را انجام می‌دهد.

سلیمی نمین تأکید کرد: وعده‌هایی که آقای رئیسی بعد از انتخابات به مردم می‌دهد نه تنها نشدنی نیست بلکه باید هدف‌گذاری‌های بالا داشته باشد تا بتواند همکاران خودش را برای برداشتن گام‌های بلند آماده کند. این روحیه خیلی خوب است و نباید تخطئه شود. اگر از الان به اعضای کابینه بگوییم این شعارها عملیاتی نیست تلاش نکنید، اصلا به نفع جامعه نخواهد بود.

وی افزود: آقای رئیسی می‌خواهد باری بر دوش همکاران خودش در دولت قرار دهد، ما باید کمک کنیم آن‌ها این بار را بردارند. حالا آقای رئیسی به اعضای دولتش می‌گوید باید ۱۰ قدم بردارید، اگر آن‌ها هفت قدم هم بردارند باز دستاورد بزرگی برای جامعه ما محسوب می‌شود.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کمپرسور هوا اگر با گاز دیگری کار کند منفجر میشود.

سوال: آیا امکان استفاده از کمپرسور هوا به جای کمپرسور گاز پیرولیز (گاز طبیعی – متان) وجود دارد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »