انتقال رسمی کاپیتان سرخ‌ها به تیم اماراتی؛ نوراللهی به شباب الاهلی پیوست

هرمزبان – سرانجام قرارداد نوراللهی شکلی رسمی به خود گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، احمد نوراللهی به عضویت باشگاه اماراتی در آمد. باشگاه شباب الاهلی امارات به صورت رسمی از جذب احمد نوراللهی، هافبک پرسپولیس خبر داد. قرارداد نوراللهی با شباب الاهلی یک ساله خواهد بود. احمد نوراللهی که ساعاتی قبل پیام خداحافظی از پرسپولیس را خطاب به تماشاگران این تیم منتشر کرده بود، قراردادش با باشگاه شباب الاهلی امارات را به امضاء رساند.
این بازیکن پس از 6 فصل حضور در پرسپولیس و نمایش درخشانی که در خط میانی این تیم ارائه کرده بود، با اتمام قراردادش در پایان لیگ بیستم و بحث زیادی که درباره تمدید قراردادش وجود داشت، در نهایت تصمیم به جدایی از جمع سرخ‌پوشان پایتخت گرفت تا برای نخستین بار در دوران بازی خود لژیونر شود.
نوراللهی یکی از ارکان موفقیت پرسپولیس برای کسب قهرمانی‌های پیاپی در لیگ برتر بود و با نمایش خوب خود در رقابت‌های داخلی و لیگ قهرمانان آسیا به ترکیب تیم ملی هم رسید، اما برای تثبیت جایگاهش اکنون تصمیم گرفت فوتبال خود را در خارج از ایران و لیگ برتر امارات ادامه بدهد. پس از حدود دو هفته گمانه‌زنی زیاد مبنی بر اینکه نوراللهی راهی شباب الاهلی خواهد شد، این باشگاه اماراتی لحظاتی قبل به‌صورت رسمی خبر از جذب این بازیکن 28 ساله ایرانی داد و اعلام کرد قراردادی یک ساله با هافبک سابق پرسپولیس امضاء کرده است.
باشگاه الاهلی در سال 1380 علی کریمی که شماره هشت پرسپولیس را بر تن می‌کرد، به خدمت گرفت و حالا پس از 20 سال دوباره این تیم اماراتی با شماره هشت پرسپولیس قرارداد بست تا تاریخ برای آنها تکرار شود. طی سالیان اخیر فوتبالیست‌های ایرانی اجازه حضور در لیگ برتر امارات را نداشتند، اما حالا احمد نوراللهی این تابو را شکست و با قراردادی یک ساله راهی شباب الاهلی شد تا در فضایی جدید بازی کند. باشگاه شباب الاهلی که احتمال دارد مهدی قایدی، دیگر ستاره فوتبال ایران و تیم استقلال را هم جذب کند، در فصل اخیر لیگ برتر امارات جایگاه سوم جدول را به دست آورد و در رقابت‌های جام ریاست جمهوری نیز قهرمان شد و در فصل 2022 لیگ قهرمانان آسیا نیز حاضر است.
احمد نوراللهی با انتشار یک پست احساسی در صفحه شخصی اینستاگرامی اش، از هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد.
احمد نوراللهی در این پست نوشت:
در همه این سال ها بردهای مهمی داشتیم و جام‌های زیادی بردیم اما اگر بخواهم بهترین روز زندگی ورزشی ام را معرفی کنم از تمام گل‌ها، پیروزی‌ها و جشن‌ها می‌گذرم و به روزی می‌رسم که پیراهن عشق کودکی و نوجوانی و جوانی ام به من هدیه شد.
آن روز هرگز فکر جدایی نمی‌کردم. دوست داشتم زمانی پیراهن پرسپولیس را از دست بدهم که فوتبال را کنار می‌گذارم. میخواستم همان روزی که چهار گوشه زمین را بوسیدم و خداحافظی کردم، روز پایان کارم با پرسپولیس هم باشد اما آنطور نشد که می‌خواستم. برای گرفتن این تصمیم سخت، بسیار کلنجار رفتم، بسیار مردد بودم و البته، بسیار بسیار بسیار منتظر. منتظر اینکه شاید یک نشانه‌ای ببینم از خواستن و به آن پاسخ مثبت بدهم ولی هرگز این نشانه ظاهر نشد. شاهد، حضور چندباره مدیربرنامه من در باشگاه و انتظار برای به نتیجه رسیدن مذاکراتی که هرگز به پایان نرسید.
البته دوست ندارم از این ناملایمات بگویم. اما این یک واقعیت است که همیشه، هر وقت یکی از بازیکن‌ها، یکی از بازیکنان تیم که بخشی از این سالهای پرافتخارند خواسته تصمیمی برای زندگی‌اش بگیرد رودرروی هواداران گذاشته شده. مدیران هیچ وقت دیواری كوتاه تر از بازیكنان پیدا نكردند و همیشه به جای اینكه تلاش كنند راهی برای حل مشكلات و حفظ منافع باشگاه پیدا کنند، اولین هدفشان این بوده که بازیكن ها را مقابل هواداران قرار بدهند؛ آن هم بازیکنانی که بیشترین میزان تلاش را در پرسپولیس داشتند.
این بار هم احتمالا اوضاع بر همین منوال خواهد بود اما واقعیت های دیگری پیش روی ماست و من با اجازه همه کسانی که با عشقشان من را به جلو هل دادند،برای رسیدگی به دیگر تعهدات زندگی مدتی از شما دور خواهم بود.
نیک می‌دانم، طرفداران بر آنچه گذشته و می‌گذرد، آگاه هستند و بعد از این سالهای پرافتخار و تاریخی به من این اجازه را می‌دهند. آنها می‌دانند که در این مدت من هرگز با پرسپولیس بحث مالی نداشتم و حداقل در سه مورد باوجود امکان جدایی، تصمیم به ادامه حضور گرفتم چون می‌دانستم که پرسپولیس در دوره محرومیت نقل و انتقالاتی و پس از آن به سربازانش نیاز دارد و حالا هم که این تصمیم را گرفته‌ام، باشگاه زمان کافی برای انتخاب‌های بعدی را خواهد داشت.
پیراهن پرسپولیس را در چمدان خود دارم و همیشه همراه خواهم داشت؛ به امید روزی که دوباره آن را بر تن کنم ومثل گذشته برای هوادارانش بجنگم.
به امید موفقیت پرسپولیس و سربلندی هوادارانش
من هرگز با شما خداحافظی نخواهم کرد.❤️🙏🏻

 

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »