عبدالله ویسی سرمربی فولاد شد

هرمزبان – با اعلام مدیرعامل باشگاه فولاد، عبدالله ویسی به عنوان سرمربی تیم بزرگسالان فولاد معرفی شد.به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، پس از جلسات هیات مدیره باشگاه فولاد خوزستان و طبق اعلام حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولادخوزستان، عبدالله ویسی با عقد قراردادی یک ساله به عنوان سرمربی فولاد خوزستان در لیگ بیست و یکم انتخاب شد. عبدالله ویسی که از بازیکنان سابق تیم فولاد خوزستان به شمار می‌رود، همراه با تیم فولاد به عنوان مربی سابقه قهرمانی در لیگ برتر ایران را دارد. 
ویسی در تیم‌های صبای قم، پیکان، استقلال خوزستان، سپاهان اصفهان، نفت مسجدسلیمان، شاهین بوشهر و خیبر خرم‌آباد به عنوان سرمربی حضور داشته و کسب قهرمانی با استقلال خوزستان و صعود به لیگ برتر همراه با شاهین بوشهر از جمله موفقیت‌های وی در دوران مربی‌گری به حساب می‌آید. ویسی 24 ساعت پس از انصراف رسمی جواد نکونام از ادامه همکاری با فولاد، به عنوان سرمربی جای وی را گرفت تا این مربی 50 ساله رامهرمزی یک بار دیگر در موقعیت هدایت یک تیم ممتاز در لیگ برتر فوتبال ایران قرار بگیرد.
عبدالله ویسی که سابقه یک قهرمانی شگفت انگیز با استقلال خوزستان را در لیگ برتر فوتبال ایران دارد و آخرین مربی بوده که پیش از قهرمانی های متوالی پرسپولیس در ایران جام لیگ را لمس کرده، فصل گذشته در خیبر خرم آباد فعالیت می کرد. او سابقه حضور در تیم های مثل پیکان، صبا، شاهین بوشهر، سپاهان و… را دارد و اتفاقا توسط همین باشگاه فولاد به فوتبال ایران معرفی شده است. زمانی که به عنوان یک مربی جوان و پیگیر، توسط مسعود رضاییان به ملادن فرانچیچ مربی اهل کرواسی فولاد معرفی شد و سرخ ها در همان فصل توانستند به اولین قهرمانی خود در لیگ برتر برسند.
ویسی که از مربیان اسم و رسم دار فوتبال ایران نیز محسوب می شود، در شرایطی هدایت فولاد را در دست گرفته که این باشگاه به دلیل پاره ای از مشکلات، تغییرات مدیریتی و پنجره بسته شاید نتواند فصل نقل و انتقالات چندان مثبتی داشته باشد اگرچه حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل جدید باشگاه در تلاش است این محدودیت را از پیش پای تیمش بردارد تا فولاد بتواند دوباره با خرید بازیکنان جدید نقاط ضعف احتمالی خود را ترمیم کند.
اتکای عبدالله ویسی در درجه اول به جوانان مستعدی خواهد بود که در تیم فولاد و آکادمی آن به وفور وجود دارند. او که در گذشته هم نشان داده ترجیحش به کار کردن با بازیکنان جوان و کم سر و صداست، احتمالا با ورود خود به مجموعه فولاد تا حدی استراتژی باشگاه را نیز تغییر خواهد داد. باشگاهی که بعد از 2 فصل مثبت با جواد نکونام و کسب مقام قهرمانی جام حذفی در این فصل در آسیا نیز حضور دارد و ویسی باید تیمی در حد رقابت در لیگ قهرمانان آسیا بسازد.
بعد از یک دوره فترت این فرصتی مناسب برای عبدالله است تا دوباره در فوتبال ایران سری در سرها دربیاورد و نشان بدهد که قهرمانی اش با استقلال خوزستان اتفاقی نبوده و از ریشه های فنی و غریزه مربیگری او سرچشمه می گیرد. چیزی که حالا فوتبال خوزستان و هواداران فولاد نیز به شدت از او انتظار دارند.
قرمزپوشان اهوازی که برای نخستین بار در تاریخ خود موفق به کسب این جام شده بودند، با تغییر مدیریت در پایان لیگ مواجه شدند و حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل سابق پرسپولیس که از مدیران خوش‌نام ورزش خوزستان به شمار می‌رود را جانشین سعید آذری کردند تا راه موفقیت فولاد ادامه یابد. حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل فولاد در اولین مصاحبه خود اعلام کرد بود سیاست باشگاه حفظ جواد نکونام برای فصل آتی است! تاکنون محمد زبیر نیک‌نفس، محسن فروزان از فولاد جدا شده‌اند و خبرهایی مبنی بر احتمال جدایی محمد آبشک، فرشاد احمدزاده از این تیم شنیده می‌شود. تیم فولادخوزستان موفق شد تا با قهرمانی در جام حذفی، سهیمه مستقیم لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند تا برای دومین فصل متوالی در این مسابقات معتبر حاضر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

بستر درج آگهی تُوار

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *