کاهش پرواز های ورودی و خروجی کیش/دسترسی به سواحل تا ۶ شهریور ممنوع

هرمزبان – سخنگوی شورای سلامت کیش از ابلاغ مصوبات جدید ستاد مقابله با کرونا منطقه آزاد کیش با هدف کنترل پیک پنجم این بیماری خبر داد.

دکتر محمدرضا رضانیا صبح امروز (اول شهریورماه) از دورکاری ۷۰ درصدی کارکنان در منطقه آزاد کیش خبر داد و گفت: از یکم تا ۳۱شهریور “سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت های تابعه، ادارت، نهادها، دانشگاه ها، بانک ها، بیمه ها، موسسات مالی و اعتباری، جوامع، تالار بورس و شرکت های خصوصی” ملزم به رعایت دور کاری ۷۰ درصدی کارکنان خود هستند و در صورت عدم رعایت،مسئولیت حقوقی بر عهده مدیران مجموعه های مربوطه خواهد بود.

وی اضافه کرد: یگان های نظامی و انتظامی، امنیتی، بهداشت و درمان، امدادی، آب و برق، آتش نشانی و اورژانس از این مصوبه مستثنی هستند.

رضانیا در خصوص ساعت کاری کارکنان این منطقه، اظهار کرد: از یکم شهریور ساعت کاری سازمان، شرکت های تابعه، ادارت، نهادها، دانشگاه ها، بانک ها، بیمه ها، موسسات مالی و اعتباری، جوامع، تالار بورس و شرکت های خصوصی از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

سخنگوی شورای سلامت کیش در رابطه با اطلاع رسانی قبلی به ساکنان کیش جهت اجتناب از مسافرت و خارج شدن از جزیره، بیان کرد: کارکنانی که به مسافرت رفتند در هنگام بازگشت به جزیره با استفاده از مرخصی استحقاقی باید دوره قرنطینه خانگی را به مدت ۵ روز رعایت کنند و در صورت عدم ابتلا به بیماری و نداشتن علائم می توانند در محل کار خود حاضر شوند.

رضانیا در خصوص ساعت کاری مراکز تجاری، اظهار کرد: ساعت کاری بازارها از ۳۰ مرداد ساعت ۱۸ تا ۲۲ بوده و در صورتی که غرفه ای نسبت به رعایت پروتکل ها بهداشتی بی توجهی کند برابر مقررات نسبت به پملب غرفه اقدام می شود.

وی تصریح کرد: در صورت افزایش موارد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی طبق تشخیص مرکز توسعه سلامت کیش نسب به اعمال محدودیت های شدید برای مجموعه متخلف اقدام خواهد شد.

به گفته رضانیا جامعه بازاریان و بازرگانان کیش باید نسبت به تعیین یک نفر ناظر بهداشت پروتکل ها برای هر بازار و مجموعه خدماتی اقدام کند.  

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش بیان کرد: با توجه به هدف گذاری تعیین شده برای رعایت پروتکل های بهداشتی به میزان ۸۵ درصد، در صورت عدم رعایت توسط جوامع و مشاغل کیش اعمال محدودیت های شدیدتر در دستور کار ستاد مقابله با کرونا جزیره کیش قرار خواهد گرفت.

رضانیا خاطرنشان کرد: مدیریت بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش با همکاری جامعه بازاریان و بازرگانان کیش نسبت به تعیین تعداد حضور مشتری در هر غرفه بر اساس متراژ غرفه ها نظارت می کند.

این مقام مسئول فعالیت رستوران ها و کافی شاپ ها را تا چهارم شهریور به صورت بیرون بر اعلام کرد و افزود: فعالیت رستوران ها و کافی شاپ ها از پنجم شهریور با رعایت فاصله گذاری  اجتماعی و تعیین فاصله هر میز به میزان ۴ متر و حداکثر ۴ نفر در هر میز و تعیین ظرفیت هر کدام از رستوران ها و کافی شاپ ها طبق ابلاغ ظرفیت پذیرش تعیین شده در درب ورودی مراکز  نصب خواهد شد و  فعالیت آنها تا ساعت ۲۳ خواهد بود.

به گفته رضانیا محدودیت های قبلی اعلام شده مبنی بر توقف فعالیت های مشاغل حوزه گردشگری تا ششم شهریور تمدید شده است.  

سخنگوی شورای سلامت کیش افزود: منع تردد شبانه به استثنای خودورهای یگان های نظامی و انتظامی و بخش های عملیاتی، امنیتی، بخش درمان، امدادی، آب و برق، آتش نشانی، اورژانس، مخابرات، و عوامل ستاد پیشگیرانه از کرونا تا ۴ شهریور از ساعت ۲۳ تا ۴ بامداد و از پنجم شهریور تا اطلاع ثانوی از ساعت ۲۴ تا ۴ بامداد است.

وی در رابطه با کاهش پرواز های ورودی و خروجی جزیره کیش، گفت: کاهش پرواز های ورودی و خروجی به کمتر از ۲۰ پرواز در روز و با رعایت ظرفیت ۶۰ درصد و فاصله گذاری اجتماعی در پروازها، اتوبوس حمل مسافر و سالن های فرودگاه ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش دسترسی به سواحل را تا ششم شهریور ممنوع اعلام کرد و افزود: محدودیت های قبلی اعلام شده مبنی بر توقف تمام اماکن ورزشی تا ششم شهریور تمدید می شود و کاهش شناورهای مسافری و منع ورود مسافر از مسیر دریایی به کیش به استثنای کیشوندان با احراز هویت تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

رضانیا گفت: هتل ها با ظرفیت پذیرش ۳۰ درصدی مسافر به فعالیت خود ادامه می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »