نکونام به دنبال مقصد جدید؛ تلاش فولاد برای تمدید قرارداد

هرمزبان – جواد نکونام سه روز قبل از فینال، تمام لوازم خانه اش در اهواز را به تهران منتقل کرده بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، ، بعد از پیروزی فولاد در فینال جام حذفی، حرف و حدیث های موجود پیرامون احتمال جدایی جواد نکونام از فولاد کمتر شد و در حالی که پیش از این اعلام شده بود نکونام در پایان فینال جام حذفی، برای ادامه ماجراجویی هایش به تیم و شهر جدیدی می رود، از اهواز خبر رسید احتمالا این قهرمانی منجر به تداوم همکاری فولاد و نکونام خواهد شد اما این وسط یک اتفاق احتمال ماندن نکونام در اهواز را کاهش داده است.
اگرچه از اهواز خبر رسید فولادی ها پس از قهرمانی در جام حذفی و کسب سهمیه مستقیم آسیا تمایل دارند با جواد نکونام ادامه بدهند و با او در لیگ بیست و یکم و لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنند اما یکی از نزدیکان نکونام مدعی شد سرمربی فولاد سه روز قبل از فینال جام حذفی تمام لوازم اثاثیه خانه اش در اهواز را به تهران منتقل کرده و پس از آن هنوز تصمیم جدیدی برای برگرداندن این لوازم به اهواز نگرفته است.
البته نکونام که بعد از قهرمانی فولاد در اصفهان راهی اهواز شده بود، ساعتی پیش تازه از اهواز به تهران رسید و فعلا یک هفته ای برای استراحت همراه خانواده اش از دسترس باشگاه ها و رسانه ها خارج می شود و پس از آن باید موضوع های مربوط به جدایی او از فولاد یا ماندنش در اهواز را پیگیری کرد.
از طرفی مدیرعامل فولاد نیز به شایعات جدایی از این باشگاه و حضور در تیمی جدید واکنش نشان داد. اشک‌های سعید آذری پس از بازی فینال جام حذفی، یکی از قاب‌های ویژه نقش جهان در جریان پیروزی فولاد بر استقلال بود. اشک هایی که آذری آن را متاثر از شور و شعف قهرمانی در جام حذفی می‌داند. اما شاید اصلی ترین موضوع درباره این مدیر شاغل در فوتبال ایران، شایعاتی است که پیرامون جدایی او از صندلی مدیرعاملی فولاد و حضور در تیمی جدید است؛ استقلال یا ذوب آهن؟ اما آذری نظر دیگری دارد و درباره این مسائل به صورت مفصل توضیح می‌دهد.
او روز گذشته استقلال را «تیم مظلوم» خوانده بود که تنها برادران مجیدی و عمو نصی را همراه خود داشت و همین صحبت ها سبب شده بود تا شایعاتی پیرامون آینده آذری و استقلال شکل بگیرد. او در ابتدا به گریه اش پرداخت و گفت: این اشک شوق متاثر از پیروزی همیشه با من بوده و در ذوب اهن هم بارها برای من رخ داده بود و ناخودآگاه است. شما بعد از 40 سال حضور در ورزش، چه وقتی شاد هستی و چه وقتی شکست بخوری، این اشک با شما همراه است. علت خاصی نداشت و خداراشکر که به خاطر شور و شعف و شادی بود.
آذری درباره احتمال حضورش در استقلال گفت: فکر کنم درباره استقلالی که دیروز صحبت کردم، من همیشه به رقبایم احترام گذاشتم و این احترام متاثر از فلسفه ای است که در ورزش وزنه برداری به من یاد دادند که به پیشکسوت خودم و رقبایم احترام بگذارم. همیشه این شایعه حول و حوش من بوده، من به عنوان یک کنشگر اجتماعی و نه تنها مدیر باشگاه، باید بعد از بازی به رقیب باشگاه خسته نباشید بگویم. صحبت حول و حوش من هست که هر وقت می‌خواهم درباره موضوعی صحبت کنم، یعنی قصد دارم از آن نمد کلاهی برای خودم ببافم. نه اینطور نیست و من اگر بخواهم در فوتبال ایران مدیریت کنم، انتخاب اول و آخرم فعلا فولاد خوزستان است.وی افزود: باتوجه به نگرشی که درباره استقلال هست، دیروز دلم برای این بچه ها سوخت. استقلال را هرگز اینطوری ندیده بودم که انقدر تنها باشد. اگر صحبتی کردم به این خاطر است و بازهم قید می‌کنم که این شایعات همیشه حول و حوش من بوده و من اگر می‌خواستم به استقلال بروم شرایطش دو سال پیش مهیا بود. اما شرایطی که در استقلال وجود دارد مدنظر من نیست. به عنوان یک مدیر سیستماتیک شرایط آنجا فرق می‌کند. این که بخواهم قولی بدهم یا خودم را شیرین کنم که بروم استقلال، اصلا اینطور نیست. هواداران استقلال همیشه به من محبت داشتند و بقیه باشگاه ها هم همینطور. اگر دیدید اظهار نظر کنم فقط خواستم از رقیب محترم دلجویی کنم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »