یک درخواست برای جمع‌آوری خاطرات و آثار شهدا هرمزگان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا،حجت‌الاسلام‌والمسلمین روح‌الله مختاری دراین‌باره گفت: تجلیل از خانواده‌های شاهد، ایثارگران و جانبازان روحانی همواره یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه علمیه هرمزگان محسوب می‌شود که مدیریت حوزه استان تمام تلاش خود را در این راستا انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اکثر پدران و مادران بزرگوار شهدا به دلیل کهولت سن از دنیا رفته‌اند و امروز در جمع ما نیستند، کار جمع‌آوری خاطرات و آثار شهدا در قالب گنجینه‌ای باید هر چه زودتر در استان به پایان برسد و این کار جدی‌تر از گذشته دنبال شود.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان تصریح کرد:تداوم ارتباط با خانواده شهدای روحانی و ایثارگران و جانبازان استان و پیگیری مشکلات و مطالبات آنان نیز از برنامه‌های حوزه هرمزگان است.

وی از جمع‌آوری 110 گیگابایت مصاحبه با خانواده‌های شهدای روحانی، ایثارگر و جانباز جنگ تحمیلی در استان خبر داد و گفت: باوجود بضاعت حوزه علمیه تلاش می‌شود تا با تکمیل این گنجینه، مجموعه‌ای از آثار و خاطرات شهدا را در قالب کتاب منتشر کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مختاری تأکید کرد: استان هرمزگان 32 شهید روحانی تقدیم کشور کرده که متناسب با جمعیت روحانیون استان در سال‌های مقارن با جنگ تحمیلی و در مقایسه با آمار شهدای روحانی کشور بیشترین آمار شهدا را به خود اختصاص داده است.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: ششمین کنگره شهدای روحانی استان، 8 دی‌ماه، مقارن با سالروز عملیات کربلای 4 در حسینیه ثارالله بندرعباس برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »