تسلیت رئیس‌جمهور درپی درگذشت مادر شهیدان «اسماعیل زاده زنجانی»

رئیس‌جمهور با صدور پیامی درگذشت حاجیه خانم «خدیجه طلعت»، مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل زاده زنجانی را تسلیت گفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت حاجیه خانم خدیجه طلعت، مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل زاده زنجانی، نوشت: این مادر مومنه در سایه اعتقاد به آموزه های بلند اسلامی و ارادت خالصانه به ائمه اطهار (ع) دلاورانی را در دامن خود پرورش داد که الگویی درخشان در عرصه ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت شدند.

متن پیام وی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

در گذشت اسوه صبر و مقاومت، حاجیه خانم خدیجه طلعت، مادر شهیدان والامقام حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی، از حماسه آفرینان دوران دفاع مقدس موجب تالم خاطر شد.

این مادر مومنه در سایه اعتقاد به آموزه های بلند اسلامی و ارادت خالصانه به ائمه اطهار (ع) دلاورانی را در دامن خود پرورش داد که الگویی درخشان در عرصه ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت شدند. بی شک نام و یاد این مادر گرانقدر چراغ روشنی فراروی مادران آینده این مرز و بوم خواهد بود.

اینجانب این ضایعه را به مردم شهید پرور مشهد مقدس و خانواده گرامی آن مرحومه تسلیت می گویم و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان علو درجات و همجواری با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان ارجمند صبر و اجر مسالت دارم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »