«تقویت تولید» کلید رفع مشکلات اقتصادی مردم است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «تقویت تولید» کلید رفع مشکلات اقتصادی مردم است، گفت: تمرکز بر تولید نخستین راه قوی شدن اقتصاد است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، غلامعلی حدادعادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دربارۀ شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» با اشاره به اینکه «صحبت‌های مقام معظم رهبری در لحظات آغازین سال ۱۴۰۰، امیدوارانه و واقع‌بینانه بود» اظهار داشت: «چندین سال است که پیام نوروزی رهبر انقلاب متمرکز بر مسائل اقتصادی است و ایشان تلاش کردند علاوه بر تبیین فرصت‌ها و نقاط مثبت، به ضعف‌ها هم اشاره‌ای داشته باشند.»

وی با توجه دادن به این مهم که «شعار سال یک شعار عمومی است» افزود: «مخاطب شعار سال، همۀ ملّت ایران هستند؛ لذا هر کسی به فراخور حال خود باید ببیند وظیفه‌اش چیست و این شعار در واقع جهت مشترک همۀ فعالیت‌های ملت را در سال جدید مشخص می‌کند.»

حدادعادل گفت: «رهبری توجه دارند که دشمنان انقلاب و استقلال ملت ایران، با تحریم و محاصرۀ اقتصادی این ملت را نشانه گرفته‌اند و با فشار می‌خواهند آنها را به زانو درآورند. البته الحمدلله این نیت و آرزوی دشمنان برآورده نشده و ان‌شاءالله هیچوقت محقق نخواهد شد.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: «نظر مقام معظم رهبری این است که کشور باید در اقتصاد به درجه‌ای از قوت برسد که دشمن درک کند تحریم اقتصادی دیگر یک سلاح از کار افتاده است؛ و مادامی که آنها حس کنند تحریم بر پیکر ملت ما اثر می‌کند آن را ادامه می‌دهند. لذا ما باید از طریق تکیه بر توان داخلی، دشمن را در استفاده از این سلاح ناامید کنیم.»

حدادعادل با اعتقاد به اینکه «تمرکز بر تولید نخستین راه قوی شدن اقتصاد است.» اذعان داشت: «تولید ابعاد مختلفی دارد؛ بخشی از آن بهره‌گیری از هوش و دانش نسل جوانی است که قوت و بزرگی خود را با شرکت‌های دانش‌بنیان، اختراعات و نوآوری‌ها نشان داده و اینها کاملاً چشم‌انداز خوبی را برای آیندۀ ایران ترسیم می‌کند.»

وی با تصریح به اینکه «رهبر انقلاب معتقدند تولید باید محور باشد.» خاطرنشان کرد: «سال قبل جهش تولید محور بود و امسال نیز عنوان «تولید» در شعار سال باقی مانده است؛ درواقع شعار سال ۱۴۰۰ ادامۀ شعار سال ۹۹ است و آن فکر همچنان درست است و باید آن راه را ادامه داد.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: «در سال جدید تکیه و تمرکز باید بر دو چیز باشد، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها؛ پشتیبانی از تولید به مدیریت صحیح، جدیت، تلاش، مبارزه با قاچاق و فساد اقتصادی نیاز دارد و اینها انتظارات مردم برای حمایت از تولید است.»

حدادعادل در توضیح موانع فراروی تولید، اظهار داشت: «بخشی از موانع تولید خارجی است که راه برداشتن آنها خنثی کردنشان از طریق تقویت تولید است؛ البته اگر برخی کشورهای خارجی زیاده‌خواهی نکنند و قصد دخالت در امور کشور نداشته باشند، و اگر به همان قول‌هایی که داده‌اند عمل کنند، بخشی از این موانع برداشته می‌شود.»

وی بخش دیگری از موانع تولید را موانع داخلی دانست که باید برداشته شود و رهبری نیز در سخنان خود به برخی از آنها اشاره کردند.

حدادعادل گفت: «جوهر پیام رهبر انقلاب برای سال ۱۴۰۰ این است که دولت و ملت باید برای رفع مشکلات مردم روی امور اقتصادی متمرکز شوند؛ کلید آن تقویت تولید و کلید تقویت تولید نیز پشتیبانی از تولید و برداشتن موانع آن است.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر مثالی توضیح داد: «وقتی کسی می‌خواهد حرکت یک ماشین را سرعت ببخشد، در عین اینکه آن را از پشت هل می‌دهد، ماشین را به سرازیری هدایت می‌کند و سنگ‌ها و موانع را از پیش روی آن برمی‌دارد؛ حالا در مورد تولید نیز هم باید از آن حمایت و پشتیبانی کرد، هم موانع را برداشت.

حدادعادل در پایان اظهار امیدواری کرد با توجه همگان به رهنمودهای رهبر انقلاب و به کار بستن توصیه‌های ایشان، فشار اقتصادی فعلی که بر دوش مردم است و همه را رنج می‌دهد کاهش پیدا کند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »