آیت الله رئیسی در پیامی از دولت و ملت عراق تشکر کرد

رئیس قوه قضائیه در پی سفر اخیر خود به عراق طی پیامی از دولت و مردم این کشور قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار قضایی پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در پی سفر به عراق، در پیامی از دولت و ملت این کشور تقدیر کرد.

متن پیام آیت الله رئیسی در تقدیر از دولت و ملت عراق بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیام تقدیر و تشکر

حلول ماه رجب را به ملت کریم عراق تبریک می‎گویم و از دولت و ملت عراق و به ویژه رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس مجلس و رئیس شورای عالی قضائی به خاطر حسن میزبانی شان در سفر اخیر هیات عالی قضائی ایرانی به عراق عزیز، کمال تشکر را دارم.

قلم از توصیف کلمات درباره استقبال گرم به ویژه از سوی خانواده های شهدا، علمای دینی، نخبگان سیاسی و فرهنگی ناتوان است.

بار دیگر این عهد را که دو ملت ایران و عراق ادامه دهنده راه فرماندهان شهید سلیمانی و المهندس خواهند بود، تکرار می‎کنم و تاکید می کنم دو ملت ایران و عراق از کسانی که شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس را به قتل رساندند انتقام خواهند گرفت و اجازه نخواهند داد که اشغالگران آمریکایی در منطقه ما بمانند؛ آمریکایی که به فرموده امام خمینی (قدس سره) شیطان بزرگ است.

تاکید می‎کنم که جمهوری اسلامی در کنار عراقی قوی و مستقل باقی خواهد ماند و آنچنانکه رهبر معظم انقلاب تاکید کردند از حاکمیت عراق و شکوفایی و پیشرفت این کشور حمایت می‎کنیم و در کنار مرجعیت دینی که با فتوای الهی خود از عراق دفاع کرد، قرار می گیریم.

از شما برای ملت ایران در عتبات مقدس طلب دعای خیر دارم.

آنچنانکه ملت ایران به نیابت از شما، مرقد ثامن الحجج و حضرت معصومه علیهما السلام را زیارت می‎کنند.

به امید دیدار زودهنگام در پیاده روی اربعین

سید ابراهیم رئیسی

رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »

مراسم بزرگداشت عید غدیر و سالگرد رحلت امام خمینی در بستک برگزار شد

هرمزبان –

مردم بستک به مناسبت عید غدیر و سالروز رحلت امام خمینی (ره) در یک اجتماع بزرگ شرکت کردند. این مراسم با حضور گسترده شهروندان و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار شد و نشان‌دهنده ارادت مردم به ارزش‌های اسلامی و ملی بود.

ادامه خبر »

تعمیر و بازسازی ۶۴ مدرسه آسیب‌دیده هرمزگان از دوران جنگ تحمیلی سوم در حال انجام است

هرمزبان – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اعلام کرد که ۶۴ فضای آموزشی استان در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده‌اند. وی افزود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی این مدارس انجام شده و عملیات تعمیر و بازسازی با سرعت در حال اجراست.

ادامه خبر »