مشاور عالی رهبر انقلاب: ایران به‌عنوان یک قدرت در غرب آسیا به پیروزی رسیده است

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: قدرت و نفوذ سیاسی جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا رو به افزایش و ایران به‌عنوان یک قدرت در غرب آسیا به پیروزی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا صبح امروز (دوشنبه) در همایش تحولات ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیک جنوب غرب آسیا در قرن ۲۱ که به همت انجمن ژئوپلیتیک ایران و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار شد، با اشاره به افول امپراطوری آمریکا در مقیاس جهانی در دهه سوم قرن بیست و یکم اظهار داشت: روزگاری بر این عالم گذشته است که حتی صحبت از مبارزه با قدرت بی‌رقیب دنیا یعنی امپراطوری آمریکا مضحک، غیر معقول و حتی رمان خیالی محسوب می‌شد.

وی افزود: هم اکنون در آستانه سال جدید ۱۴۰۰ هجری شمسی و ورود به قرن پانزدهم شمسی و دهه سوم قرن بیست و یکم میلادی شاهد رخدادهایی برای استدلال افول و سقوط امپراطوری آمریکا در مقیاس جهانی در دهه سوم قرن هستیم.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از مهر بخوانید؛ 

* ایالات متحده در تشکیل تنها ابرقدرت جهانی و یا قدرت هژمون آمریکایی برای برتری قدرت اقتصادی، توانایی نظامی و رهبری و مدیریت سیاسی جهان حتی در مسائل ایدئولوژیک و فرهنگی جهان شکست خورده است.

*{ با اشاره به علائم افول و سقوط امپراطوری آمریکا}: علائم افول و سقوط امپراطوری آمریکا ریشه در تغییر و تحولات درونی جامعه و سیاستمداران آمریکا دارد و در انتخابات اخیر این افول برای همه اندیشمندان علوم سیاسی، اقتصاددان‌ها و جامعه شناسان آشکار شد و رئیس جمهور سابق مغرور و فاقد شعور سیاسی و بین‌الملل و تروریست آمریکا آخرین تیشه را به ریشه‌های فاسد این امپراطوری زد.

*{ با اشاره به دلایل بیرونی افول قدرت آمریکا}: لشکرکشی نظامی و اشغال دو کشور مسلمان مظلوم افغانستان و عراق و گیر افتادن و هزینه کردن بیست ساله منابع اقتصادی و انسانی آمریکا و ناتو در صحراهای عراق و کوه‌های سر به فلک کشیده افغانستان و استفاده رقبای استراتژیک آمریکا یعنی چین در بعد اقتصادی و روسیه برای حفظ خود و حتی افزایش قدرت نظامی از این شرایط از دیگر دلایل افول قدرت آمریکا است.

* به نظر می‌رسد جهان کنونی با سرعتی بالا به سمت تغییرات و جابجایی قدرت از نیم کره غربی به شرقی حرکت می‌کند؛ دیگر هیچ کشور و هیچ دولتی چه ایالات متحده آمریکا و یا حتی چین یا هر کشور بزرگ دیگری تنها ابرقدرت جهان نخواهد شد و سیر صعودی قدرت غرب که قرن هجدهم به بعد بر قرار کرده بود معکوس خواهد شد و احتمالاً در اقتصاد جهانی قدرت به آسیا باز خواهد گشت و کشورهای بزرگ چین و هند و روسیه در قالب پیمان شانگ‌های هم از نظر اقتصادی، امنیتی و نظامی در مقابل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) قدرت خواهند گرفت.

* شکل‌گیری قدرت جدید جهان اسلام بر مبنای منابع قدرت عظیم بالقوه جهان اسلام، قدرت جدید جهان اسلام بر مبنای منابع قدرت عظیم بالقوه و توانمندی‌های فرهنگی و اقتصاد با جهت‌گیری تمدن نوین اسلامی و با رشد دو میلیارد نفری مسلمانان جهان و وسعت و برتری موقعیت نسبی جغرافیایی این کشورها در قاره‌های آسیا و آفریقا و از سواحل اقیانوس اطلس تا اقیانوس آرام و وجود ذخایر عظیم نفت و گاز و رشد فن آوری‌های جدید و گسترده علوم مختلف از جمله ارتباطات و فناوری‌های رسانه‌ای و بیداری ملت‌های اسلامی از شمال آفریقا تا غرب آسیا و اقیانوس هند و اقیانوس آرام و جنوب شرق آسیا می‌تواند به عنوان یک قدرت جدید بروز و ظهور پیدا کند و در ایجاد صلح و امنیت پایدار منطقه‌ای و جهانی تأثیرگذار باشد.

*{ با اشاره به شکست راهبردهای ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا و فراهم شدن روند اخراج آمریکا از منطقه غرب آسیا}: سیاست‌های راهبردی جمهوری اسلامی و همکاران و شرکای بین‌المللی و کشورهای همسو در شکست استراتژی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و صهیونیست‌ها و برخی از کشورهای منطقه با موفقیت روبرو شد و سیاست‌های جبهه مقابل با شکست مواجه شده و قدرت و نفوذ سیاسی جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا رو به افزایش و ایران به‌عنوان یک قدرت در غرب آسیا به پیروزی رسیده و علامت روشن آن را در آینده نزدیک به عنوان خروج ارتش تروریستی آمریکا از منطقه غرب آسیا مشاهده خواهید کرد.

27215

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »