واگذاری امور به بخش خصوصی تنها کلید رشد اقتصادی است/ قوانین یک‌شبه هزینه زیادی را به فعالان اقتصادی تحمیل کرده است

نماینده اتاق بازرگانی بندرعباس در غرب هرمزگان گفت: واگذاری امور به بخش خصوصی و هموار سازی مسیر برای فعالیت برای این بخش مهم، تنها کلید رشد اقتصادی کشور و استان هرمزگان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرلنگه، بدر دریابان عصر امروز در جمعه خبرنگاران، اظهار داشت: نبض اقتصاد کشورها در دستان بخش خصوصی است و این در حالی است که فعالان اقتصادی ما به سختی امورات خود را به پیش می‌برند و قوانین یک شبه و غیرکارشناسی زمان و هزینه زیادی را متحمل این بخش حیاتی کشور کرده است.

وی بیان داشت: شهرستان بندرلنگه با چنین قدمت تاریخی در بعد تجاری نباید در بعد اقتصادی وضعیت امروز را شاهد می‌بود بلکه این شهرستان با توجه به نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج فارس باید در بعد تجاری حرف اول را می‌زد.

دریابان گفت: سرعت رونق تجاری در بندرلنگه رضایت بخش نیست و ما به عنوان نمایندگان پارلمان بخش خصوصی می‌خواهیم مسیر توسعه تجاری هموارسازی و واگذاری امور به بخش خصوصی با سرعت بیشتری و بدون سنگ‌اندازی انجام شود.

نماینده اتاق بازرگانی بندرعباس  در غرب هرمزگان اضافه کرد: اگر زیرساخت‌های تجاری بندرلنگه تقویت شود آیا سود آن به استان و کشور نمی‌رسد؟ ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در این شهرستان با چنین موقعیتی آیا به سود اقتصاد استان نیست؟ در واقع اهمیت بنادر غرب هرمزگان و قدمت تاریخی گمرک بندرلنگه و بندرکنگ در صادرات و واردات بر کسی پوشیده نیست، اما زمان رسیدن بندرلنگه به جایگاه واقعی خود در بعد تجاری همچنان در هاله‌ای از ابهام  باقی مانده است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بندرعباس ادامه داد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس تمام تلاش خود را برای رفع موانع و مشکلات فعالان اقتصادی به کار بسته است و امید می‌رود مسؤولان نیز همانند کشورهای توسعه یافته به اهمیت بخش خصوصی در رشد اقتصادی کشور واقف شوند و در واگذاری امور به بخش خصوصی تعلل نکنند.

انتهای پیام/88028

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »