مایندگان کشورمان در مسابقات بین‌المللی قرآن تونس و سودان معرفی شدند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به میزبانی کشور‌های تونس و سودان دی‌ماه ۱۳۹۵ برگزار و طبق دعوت‌نامه رسیده از سوی برگزار‌کنندگان این دو مسابقه بین‌المللی به کمیته اعزام، نمایندگان کشورمان در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.
 
مسابقات بین‌المللی قرآن تونس در دو رشته حفظ کل قرائت قرآن برگزار می‌شود که طبق تصمیم کمیته اعزام مهدی قشمعلی از آذربایجان شرقی و سید‌محمد کرمانی از تهران نمایندگان کشورمان در این مسابقات خواهند بود.
 
مسابقات بین‌المللی قرآن سودان هم در رشته حفظ کل قرآن برگزار می‌شود که محمد خاکپور حافظ اهل مشهد به عنوان نماینده کشورمان در این رقابت‌ها حاضر خواهد شد.
 
مهدی قشمعلی و محمد خاکپور با درخشش در سی‌و‌هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم و حضور موفق در دوره ارزیابی و انتخاب قاریان و حافظان سال ۱۳۹۴ برای حضور در این مسابقات انتخاب شدند.
 
همچنین سید‌محمد کرمانی از برگزیدگان مسابقات سراسری قرآن کریم در سال ۱۳۹۲ است که با وجود دو دوره حضور قوی در دوره ارزیابی و انتخاب و به دلیل عدم تناسب شرایط وی با مسابقات مختلف مانند شرایط سنی به مسابقه‌ای اعزام نشده بود امسال برای اعزام به مسابقات تونس انتخاب شد.
 
  پیش از این امین پویا، شهید حسن دانش و مهدی شایق مقام اول مسابقات بین‌المللی قرآن تونس را از آن خود کرده‌اند.
 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »