نماز عیدفطر در مساجد محلات و فضای باز برگزار می شود

حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد برگزاری نماز عید فطر در هرمزگان ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر به عموم مردم انقلابی و همیشه در صحنه استان هرمزگان بیان داشت: عید فطر امسال با توجه به شرایط ناشی از بیماری منحوس کرونا، متفاوت از سال‌های پیش خواهد بود؛ آن چه در شرایط کنونی لازم است مورد توجه جدی قرار بگیرد رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در همه سطوح اجتماع و در همه اماکن است.

وی عنوان کرد: بدیهی است عدم توجه جدی به دستور العمل های ابلاغ شده و غفلت از اجرای دقیق مفاد آن، شیوع گسترده این بیماری و توسعه زنجیره انتقال آن را در پی خواهد داشت.

حجت الاسلام انصاری راد اظهار داشت: از همه امامان جماعات، هیئت‌های امنای عزیز مساجد استدعا داریم نسبت به اجرای دقیق مفاد طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند در حوزه مسجد، اقدام و نماز گزاران عزیز را بیش از پیش نسبت به این مهم مطلع کنند.

وی افزود: البته نمازگزاران، جوانان و نوجوانان معتقد به مبانی دینی و اعتقادی، بیش از سایر افراد در عمل پایبندی خود را به دستور العمل های بهداشتی نشان داده اند و نمونه بارز آن برگزاری مطلوب مراسم شب‌های قدر در استان بود که با حفظ تدابیر لازم برگزار شد و بنده مراتب سپاس خود را اعلام می‌کنم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در ارتباط با آخرین تصمیمات ستاد استانی مبارزه با کرونا و نشست‌های تخصصی ذیل آن در زمینه برگزاری نماز عید سعید فطر، خاطرنشان کرد: نماز عید سعید فطر در همه شهرستان‌های استان صرفاً در مساجد محلات و ترجیها در فضای باز و غیر مسقف و آن هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد؛ در این رابطه تاکید می‌شود به هیچ وجه نماز عید سعید فطر در هیچ کدام از شهرها و بخش‌های استان به صورت یک جا و متمرکز و به روال سال‌های گذشته برگزار نشود و از برگزاری نماز عید در مساجد جامع پرهیز کنند.

وی ابرازافزود داشت: این مراسم را صرفاً به صورت خرد در مساجد محلات برگزار کنند و هدف از این تصمیم، مدیریت وضعیت کرونا و پیشگیری به موقع از انتقال این بیماری است؛ امیدواریم با توکل به خدای منان و مشارکت مردم عزیزمان بتوانیم بر این بیماری خطرناک فائق آییم.

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »