تخصیص تسهیلات بانکی به کسبه بانک های کیش

ناصر آخوندی عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این مطلب گفت: سقف این تسهیلات برای اشخاص حقیقی ۱.۲۰۰ میلیون ریال و برای اشخاص حقوقی ۲.۴۰۰ میلیون ریال خواهد بود و بانک ملی این تسهیلات را بر اساس تفاهم نامه با جامعه بازاریان و با هدف حمایت از فعالان اقتصادی و بازاریان کیش پرداخت خواهد کرد.

وی ارایه این تسهیلات را نتیجه ارتباط مناسب سیستم بانکی با ستاد اقتصادی مبارزه با کرونا دانست و تصریح کرد: هدف از ایجاد این ستاد حمایت از فعالان اقتصادی جزیره است که ارایه تسهیلات بانک ملی، از گام های موفق در این راستا است.

سرداری باف رئیس شعبه بانک ملی کیش نیز در این زمینه گفت: این تسهیلات طی تفاهم نامه با جامعه بازاریان و با نرخ ۱۸ درصد مطابق ضوابط ‌جاری بانک برای هر شخص حقیقی تا سقف ۱.۲۰۰ میلیون ریال و برای شخص حقوقی ۲.۴۰۰ میلیون ریال است پرداخت می شود.

وی افزود: تسهیلات آن دسته از اعضای جامعه بازاریان که از مشتریان بانک ملی که دارای معدل و گردش می باشند با حداکثر ۳ درصد تخفیف بر اساس میانگین مانده شش ماهه حساب محاسبه و پرداخت خواهد شد. همچنین، چنانچه متقاضی دریافت تسهیلات فاقد حساب و معدل در بانک ملی باشد تنها ۱۰درصد میزان تسهیلات بعنوان سپرده و بخشی از وثیقه ضمانت وام در حسابی که به آن سود ۱۰درصدی نیز تعلق می گیرد، نگهداری می شود.

سادات نجفی، رئیس جامعه بازاریان کیش ضمن اشاره به زیانهای نشات گرفته از شیوع ویروس کرونا برای فعالین اقتصادی کیش، افزود: در راستای رفع تنگناهای اقتصادی و کمک به رونق هر چه بیشتر بازارها، با انعقاد تفاهم نامه ای میان جامعه بازاریان و بازرگانان و بانک ملی مرکزی کیش، شرایط دریافت تسهیلات را برای کسبه بازارها فراهم تا از تعطیلی کسب و کار بیساری از فعالین اقتصادی کیش جلوگیری و انگیزه آنها را برای نیل به آینده ای روشن‌تر بهبود بخشد. به همین منظور، طبق توافق به عمل آمده، این تسهیلات به آن دسته از کسبه که از ابتدای اسفند ماه سال ۱۳۹۸ تسهیلات معوق و یا چک برگشتی دارند نیز تعلق خواهد گرفت.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »