کدخدایی: امسال در انتخابات مجلس دیگر جشنواره ثبت‌نام نداریم / شورای نگهبان باشگاه سیاسی نیست

– اخبار استانها –

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی دفتر هیئت نظارت در استان فارس،عباسعلی کدخدایی طی سخنانی در همایش هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها و بخش‌های استان فارس با اشاره به هفته بسیج اظهار داشت: بسیج به عنوان رود خروشانی با تدبیر امام راحل شکل گرفت و در تمام دوره چهل ساله انقلاب اسلامی، تشنگان را سیراب کرد و با ایثارگری در هر نقطه و زمانی توانست در راستای ثبات نظام گام بردارد. بی‌جهت نیست که بزرگان ما از بسیج به عنوان شجره طیبه نام برده‌اند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه با همت بسیج در حوزه‌های گوناگون خیلی از نیاز‌ها به خارج برطرف و سازندگی و پیشرفت کشور رقم خورد، اظهار داشت: بسیج امتداد آرمان‌خواهی ملت ما بود که با جانفشانی از قبل انقلاب نظامی را پی‌ریزی کردند تا آرمان‌های ملت ما محقق شود.

وی با بیان اینکه بسیج نهادی متکی به اندیشه اسلامی است، گفت: هرجا که چشم می‌اندازیم بسیج نقش اول را دارد بدون اینکه هزینه‌ای را به نظام و مردم تحمیل کند هرجایی بحرانی باشد پیشگام است.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: اگر سخن دفاع از کیان نظام اسلامی باشد، بسیج پیشگام است و چه بسیاری از بسیجیان ما که شهید یا جانبار شده‌اند و یا آزاده هستند که بدون چشم‌داشتی ایثارگری کرده‌اند.

کدخدایی گفت: امروز بسیج به عنوان یک سرمایه اجتماعی و انسانی برای کشور به شما می‌رود، سرمایه‌ای که نه با تحریم و نه با تهدید از بین نمی‌رود؛ چرا که متکی به اندیشه اسلامی و از بین مردم است، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند.

قائم مقام دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود به نقش بسیج در اغتشاشات اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: در روز‌های گذشته و اغتشاشات اخیر نیز شاهد ایثارگری بسیج بودیم، نقشی که بسیج در حمایت از مردم، کمک رسانی به مردم و خاموش کردن آتش فتنه داشت.

کدخدایی با اشاره به فتنه دشمنان گفت: یک زمانی دشمن کشور‌های منطقه را به نیابت از خود علیه ما تحریک می‌کرد که اوج آن جنگ تحمیلی و حمله رژیم صدام بود. آن زمان معمولا حمایت‌های خود را تکذیب می‌کردند و آمریکا تلاش می‌کرد چهره بی‌طرفی را از خود نشان دهد، اما امروز رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور بی‌محابا مردم ما را تحریک می‌کنند و در امور داخلی ما دخالت می‌کنند و علنا می‌گویند که برای سرنگونی نظام تلاش می‌کنیم پس حقوق بشر ادعایی شما چه شد؟

وی خطاب به دولتمردان آمریکایی و مدعیان دروغین حقوق بشر تاکید کرد: مردم ما با جانفشانی و ایثارگری نظام دلخواه خود را پیاده کرده‌اند و الان با وجود مشکلات داخلی به کار خود ادامه می‌دهند. به شما چه ربطی دارد که در امور داخلی ما دخالت می‌کنید.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: دشمنان با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه ملت بزرگ ایران، باز تهدید کرده و به صراحت دشمنی خود را اعلام می‌کنند.

کدخدایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش قیمت بنزین و اغتشاشات اخیر گفت: در بحث افزایش قیمت بنزین انتظار بود که تدبیر و راهکار بهتری پیش‌بینی می‌شد و مردم را امین خود می‌دانستنند این اعتراضات به حقی است که مردم دارند. بار‌ها افزایش بهای بنزین داشتیم، ولی هیچ وقت چنین نبود.

وی به خسارات آشوبگران به اموال عمومی و خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: این‌ها جیره‌خوار دشمنان هستند و با حمایت آنها از اشرار متوجه می‌شویم که این‌ها چه برنامه‌ای در سر داشتند.

سخنگوی شورای نگهبان خطاب به دشمنان تصریح کرد: شما با یک سیاه‌پوستی که به دستور پلیس بی‌توجهی کرده چگونه برخورد می‌کنید؟ او را می‌کشید حال شما مدعی حقوق بشر هستید.

 کدخدایی با بیان اینکه اعتراض با اغتشاش و شرارت فرق می‌کند، گفت: به تعبیر شهید بهشتی شما هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید، ما فلان کشور ذره‌بینی نیستیم که با یک تهدید جا خالی کنیم.

دولتمردان با تدبیر و تکیه بر توان داخلی و جوانان مشکلات را مدیریت کنند

وی تصریح کرد: اگر معیشت مردم سخت است، اگر مشکلات اقتصادی وجود دارد، ما هم معتقد و معترض هستیم و از دولتمردان می‌خواهیم با تدبیر و تکیه بر توان داخلی و جوانان مشکلات را مدیریت کنند.

سخنگوی شورای نگهبان به نقش مردم در دفاع از نظام و انقلاب اشاره و تاکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید قدردان مردم باشیم، مردمی که در همه بحران‌ها به میدان می‌آیند و اعتماد و پیشتیبانی خود را به نظام اعلام می‌کنند.

 کدخدایی ادامه داد: بعد از اغتشاشات هم دیدید که مردم با وجود اعتراض به گرانی و تورم باز هم در صحنه حاضر شدند و پایبندی خود به نظام را اعلام کردند که طبق فرمایشات رهبری معظم انقلاب باید قدردان این نعمت بزرگ الهی باشیم.

وی با طرح سئوالی مبنی بر اینکه چه درسی باید از این اتفاقات بگیریم؟ از فتنه‌ای که با تدبیر مقام معظم رهبری خاموش و به فرصت تبدیل شد گفت: اولین درس این است که باید به مردم اعتماد کنیم، مردم از اول با دولت و حکومت جدایی نداشتند با این مردم باید صادقانه برخورد کنیم.

انتخابات جشنواره نیست

کدخدایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در آستانه انتخاباتی شدن فضای کشور هستیم، تصریح کرد: انتخابات از کنش‌های سیاسی عظیم کشور و از وعده‌های امام راحل به مردم برای حق تعیین سرنوشت‌شان است.

هیئت نظارت بر انتخابات در ۲۱ شهرستان آذربایجان شرقی آماده نظارت و تایید صلاحیت‌ها استکاشان| مردم در انتخابات آینده با بصیرت رای دهنداعتراض نماینده ولی‌فقیه به هزینه‌های کلان انتخاباتی برای نمایندگی مجلس در استان البرز

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: هر دو سال یک انتخابات بزرگ ملی داریم بنابراین لازم است که مراقبت‌هایی انجام شود. انتخابات در کشور ما مردمی است هیئت‌های اجرایی و نظارتی از بین مردم است.

 کدخدایی خطاب به حاضران با بیان اینکه همه شما با رضای خداوند آمده‌اید که در انتخابات کمک کنید و هیچ چشم داشتی ندارید، گفت: از زحمات شما قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: باید بدانیم که انتخابات نیازمند پاسداری و صیانت است که این کار از رهگذر نظارت بر انتخابات می‌گذرد و وظیفه شورای نگهبان نیز نظارت است، نظارتی که موثر باشد و نتیجه آن سلامت انتخابات و پاسداری از حق الناس باشد.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه شورای نگهبان برحسب قوانین، وظیفه شرعی، اجتماعی و سیاسی، خود را مسئول نظارت بر انتخابات می‌داند که باید انجام دهد، گفت: تاکید شورای نگهبان، هیئت‌های نظارت و ناظرین بر اجرای قانون است؛ چراکه می‌خواهیم از حق‌الناس دفاع کنیم و راهکار تحقق این امانتداری را نظارت موثر می‌دانیم.

 کدخدایی همچنین خطاب به ناظران تاکید کرد: اگر در انتخابات دخالتی و یا تخلفی ولو کوچک از هر گروه و جناحی دیدید، قاطعانه برخورد کنید.

وی ادامه داد: امسال هم طبق روال گذشته اراده‌مان براین است که با تخلفات برخورد جدی داشته باشیم. در جایی که باید به قوه قضائیه ارسال شود این کار را انجام دهید. مسئولان قضایی هم در برخورد با تخلفات مصمم هستند.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: برخی ثبت نام در انتخابات را با جشنواره ثبت نام اشتباه گرفته اند. ما جشنواره ثبت نام نداریم.

 کدخدایی با بیان اینکه داشتن شرایط قانونی برای ثبت نام در انتخابات اصل است، گفت: اگر شرایط قانونی را ندارید چرا وارد این عرصه می‌شوید.

سخنگوی شورای نگهبان خطاب به افرادی که درصدد سودجویی از انتخابات هستند، تاکید کرد: از ورود کسانی که قصد سودجویی دارند جلوگیری خواهد شد و این حکم قانون است.

کدخدایی ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات شورای نگهبان را به این متهم می‌کنند که نگرش سیاسی دارد، در حالی که بار‌ها عرض کرده‌ام شورای نگهبان باشگاه سیاسی نیست، اگر کسی به فساد آغشته باشد برای ما فرقی نمی‌کند از کدام گروه و جناح باشد، با او برخورد می‌کنیم.

 کدخدایی خطاب به ناظران با بیان اینکه تلاش کنید تا کسی به امانت مردم دست درازی نکند، گفت: شورای نگهبان از پیروزی یا شکست افراد متضرر نمی‌شود، بلکه ضرر وقتی است که افراد ناسالم وارد مجلس شوند و مجلس ناکارآمدی داشته باشیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »