رشد ۲۵ درصدی خروجی پرونده‌ها در دادگستری قلعه گنج

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، یدالله موحد رییس کل دادگستری استان کرمان در آیین افتتاحیه ساختمان جدید دادگستری شهرستان قلعه‌گنج به آمار ورودی پرونده‌ها به این شعبه قضایی اشاره کرد و گفت: در ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۸ هزار و ۵۲۷ فقره پرونده وارد دادگستری این شهرستان شده است.

وی افزود: متوسط نرخ رسیدگی درشعب حوزه قضایی شهرستان قلعه گنج طی ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری ۱۰۳/۵ درصد بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش یافته است.

این مقام ارشد قضایی در استان با اشاره به اینکه موجودی پرونده‌های شعب حوزه قضایی شهرستان قلعه گنج در ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری ۳۶ درصد کاهش داشته است، بیان داشت: متوسط زمان رسیدگی  در این حوزه قضایی ۵۳ روز است.

رییس کل دادگستری استان کرمان در ادامه جلسه با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی برخواسته از یک انقلاب شکوهمند است افزود: دشمنان به دنبال ناکارآمد نشان دادن این نظام هستند، اما به رغم تمام دسیسه‌ها و نیرنگ‌های آنان این نظام با اقتدار و پایدار در مقابل استکبار جهانی ایستاده است و اهداف و آرمان‌های خود را دنبال می‌کند.

موحد با اشاره به اینکه مردم سالاری دینی از دستاورد‌های بزرگ این انقلاب بوده است، بیان داشت: براساس اصل ششم قانون اساسی در جمهوری اسلامی باید کشور با اتکا به آرا عمومی مردم اداره شود لذا به طور متوسط هرساله یک انتخابت در کشور برگزار می‌شود.

این مقام ارشد قضایی در استان استقلال و قدرت دفاعی را از مهمترین دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی برشمرد و یادآورشد: ملت ایران سرافرازانه در بسیاری از عرصه‌ها موفق عمل کردند و امیدواریم همان طور که در بسیاری از مسائل به استقلال کامل رسیده ایم در بحث اقتصادی نیز با تکیه بر رهنمود‌های مقام معظم رهبری و توجه و عمل به اقتصاد مقاومتی در این زمینه نیز به استقلال کامل برسیم.

وی گفت: نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی کشور اقتصاد مقاومتی است لذا با استفاده از تمام امکانات و ظرفیت‌هایی که در اختیار داریم موانع اجرای سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی را در استان برطرف خواهیم کرد.

موحد اظهار داشت: استان کرمان یکی از استان‌های پایلوت اقتصاد مقاومتی (شهرستان قلعه گنج) در کشور است که طرح‌های مختلفی طی چند سال گذشته درآن اجرا شده است و مسئولین اجرایی استان با همت و تلاش شبانه روزی این سیاست‌ها را دنبال می‌کنند.

این مقام ارشد قضایی در استان با بیان این مطلب که دستگاه قضایی هم در این راستا وظایف قانونی دارد، گفت: بر اساس دستور ریاست قوه قضاییه، ستادی در دادگستری استان کرمان تشکیل شده است که به صورت منظم مسائل و مشکلات فراروی بخش خصوصی را رصد می‌کند و هر آنچه در توان داشته باشد به کار می‌گیرد.

وی افزود: با همکاری دستگاه قضایی استان و اتاق بازرگانی کارگروه تخصصی در مرکز اتاق بازرگانی کرمان تشکیل شده است که درخواست‌ها و مشکلات سرمایه گذاران و بخش‌های تولیدی را بررسی و حل و فصل می‌کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه اعضای این کارگروه بعضی از قضات و معاونین دادگستری هستند، بیان داشت: اگر در این کارگروه تشخیص داده شود که در حوزه‌ای به حمایت قضایی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیاز است بلافاصله کار‌های کارشناسی صورت می‌گیرد و در جلسه ستادی موضوع مطرح و موانع برطرف می‌شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »