مدیرکل ارشاد هرمزگان خواستار راه اندازی بنیاد علمی و پژوهشی کرامت شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،علیرضا درویش نژاد سه شنبه در نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت استان افزود: ما فرهنگ و سرمایه عظیمی به عنوان بن مایه اصلی در حوزه اندیشه دراختیار داریم و باید این فرهنگ با غنای بالای مذهبی ، عرفانی ، فکری و فرهنگی را ترویج دهیم.
وی فلسفه وجودی بزرگداشت دهه کرامت را ترویج فرهنگ رضوی و هویت بخشی به جامعه دانست و بیان داشت: پذیرفتن اندیشه رضوی ، یکی از اهداف دهه کرامت است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی هرمزگان اظهارکرد: داشتن الگو یک ضرورت است و بسیاری از کشورها که به دلیل شرایط جغرافیایی ، اجتماعی و تاریخی ، از داشتن شخصیتی که مبنایی برای هویت بخشی آن کشورها باشد محروم می باشند ، از این رو به الگوسازی ذهنی روی می آورند.
درویش نژاد یادآورشد: در دین مبین اسلام الگوهای دینی مذهبی فراوانی است که در راس آن وجود مبارک پیامبراکرم(ص) و اهل بیت (ع) می باشد و در تاریخ ایران اسلامی نیز الگوهای زیادی در حوزه های مختلف علمی ، حماسه و ایثار وجود دارد و از این جهت نیاز به هویت های ذهنی نداریم.
وی ائمه اطهار (ع) تنها متعلق به شیعه و اهل سنت نیستند ، بلکه به همه بشریت تعلق دارند و امام رضا (ع) برای هدایت همه آدم ها به امامت رسیدند و لذا فرهنگ اهل بیت (ع) فراتر از بحث مذهب و قومیت است.
این مسئول فلسفه وجودی بزرگداشت دهه کرامت را ترویج فرهنگ رضوی و هویت بخشی به جامعه دانست و افزود: ما فرهنگ و سرمایه عظیمی به عنوان بن مایه اصلی در حوزه اندیشه در اختیار داریم و باید این فرهنگ با غنای بالای مذهبی، عرفانی، فکری و فرهنگی را ترویج دهیم.
درویش نژاد با تاکید بر این که فرهنگ رضوی باید در برنامه های دهه کرامت عملیاتی شود، اظهار داشت: کرامت انسانی که ائمه اطهار(ع ) منبع آن هستند در برنامه های این دهه مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در دهه کرامت باید از پرداختن به برنامه های تکراری پرهیز و رو به جلو حرکت کنیم و خروجی برنامه های این دهه باید به ساخت مسجد و مدرسه و تامین امام جماعت در مناطق روستایی منجر شود.
از یکم تا یازدهم ذی القعده برابر با (14 تا 24 مردادماه) سالروز تولد حضرت معصومه (س) تا ولادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به عنوان دهه کرامت نام نهاده شده است.

انتهای پیام /

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »