حجاج ایرانی پیام وحدت و برادری را به مسلمانان جهان مخابره می‌کنند

شیخ مسعود راهبر، امام‌جمعه اهل‌سنت بندر چارک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان،با بیان اینکه عده‌ای سکولار و مغرز کمپین «نه به حج» در کشور راه انداخته اند گفت: حج بهانه است و آنها در واقع با اسلام عناد و دشمنی دارند.

شیخ راهبر با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب و مسئولان عالی نظام همواره تاکید کرده‌اند حج باید برقرار باشد، گفت: این جریان تلاش می‌کند با اسلام مبارزه کند و بعید نیست اگر چند صباحی بعد کمپین «نه به روزه و نه به زکات و نه …» راه بی‌اندازند.

وی افزود: حاجیان ایرانی پیام وحدت و انسجام و برادری را به سایر مسلمانان جهان مخابره می‌کنند و خدا را شکر می‌کنیم که حج امسال نیز مانند سالیان گذشته عزتمندانه و با اقتدار برگزار می‌شود.

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرچارک با بیان اینکه در هفته گذشته جهان اسلام درد عظیمی را متحمل شد، گفت: هفته گذشته نماز جمعه در مسجد الاقصی خوانده نشد و مزدوران و غاصبان فلسطین که با اسلام و مسلمین عناد دارند، نگذاشتند مردمی که برای اقامه نماز جمعه آمده بودند در مسجد نماز بخوانند.

وی با بیان اینکه این مسئله درد بزرگی است و وظیفه ما را در قبال مردم فلسطین دو چندان می‌کند، خاطرنشان کرد: امروز اگر راه باز بود باید علیه یهود، صهیونیست و کسانی که قبله اول مسلمانان را از ما گرفتند، جهاد می‌کردیم.

شیخ راهبر با اشاره به ظلم عظیمی که به مردم فلسطین روا شده است، گفت: امروز هتاکی رژیم صهیونیستی به حدی رسیده که درها را می‌بندند و نماز را تعطیل می‌کنند و این خیلی جای درد و زجر دارد.

وی با بیان اینکه بعد از مکه و مدینه مقدس‌ترین مکان مسلمانان مسجد الاقصی است، گفت: امیدواریم خداوند زوال و نابودی رژیم صهیونیستی را نزدیک کند و و لعنت الهی شامل حال آنها شود، منفور شوند و به زودی شاهد باشیم در قلب امت اسلامی کشوری به نام اسرائیل وجود نداشته باشد.

امام‌جمعه اهل‌سنت بندر چارک با بیان اینکه اسرائیل سال‌ها است که جوانان مسلمان را شهید می‌کند و به زن و کودک رحم نمی‌کند، گفت: تفرقه و اختلاف بین حکام جهان اسلام فرصتی برای هتاکی‌های اسرائیل شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »