سند۲۰۳۰پلید و محکوم است/دشمن می‌خواهد صورت واقعی اسلام را پاک کند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی در دومین جمعه از ماه مبارک رمضان و در خطبه های آیین عبادی سیاسی جمعه شهرستان بناب ضمن اعلام این مطلب به فرمایشات متعدد مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ اشاره و تصریح کرد: معظم له در دولت های گذشته در جوار حرم مقدس رضوی در رابطه با فرهنگ مطالب بسیار مهمی را بیان فرمودند و تأکید کردند که فرهنگ از اقتصاد م مهم تر است و وجود فرهنگ مثل هوا از ضروریات زندگی بشری است.

وی همچنین به وضعیت فرهنگ حاکم در کشورهای اروپایی اشاره و اظهارکرد: امروز در کشورهای اروپایی بنیان خانواده ویران شده و لذت پرستی و شهوت رانی و بی بندوباری را در جامعه راه انداخته اند و ناخودآگاه در جهنم می سوزند و جهان غرب امروز در شهوت رانی غوطه ور شده است و از روح شهادت طلبی، شب زنده داری و ارزش های آسمانی در آنجا چیزی نیست و یک زندگی جنگلی بر آن ها مستولی گشته است.

خطیب جمعه شهرستان بناب افزود: تمام دشمنان این ملت سعی خود را بر این متمرکز کرده اند که چنین فرهنگ و آدابی را با رسوخ دادن جامعه ما را داغون کنند و دقیقاً همین وضع جهنمی خود را به سمت ما صادر کنند.

حجت الاسلام باقری بنابی خاطرنشان کرد: این مأموریت در مقطعی بر عهده شاه ملعون سپرده شده بود ولی امروز این مأموریت را به ماهواره ها و گوشی های موبایل داده اند و در شرایط کنونی جوانان ما در دو مسیر قرار دارند: یا فرهنگ و آداب وحی انسانی اهل بیت(ع) را قبول کنند و یا برنامه هایی که امروز از طریق ماهواره به جوانان ما القاء می شود. لذا امروز ماهواره برنده ترین سلاح دشمن است.

وی اذعان کرد: دشمن توسط این ابزار پیچیده به جنگ تمام عیار با ما آمده است و بدون جنگ و خونریزی تلاش می کنند جوانان ما از معارف اهل بیت(ع) بریده شوند و آن وقت سقوط ما حتمی است و فتح و غلبه بدون خونریزی اتفاق خواهد افتاد.

ترور و این ترقه بازی ها نمی تواند برای ایران مشکلی ایجاد کند

امام جمعه بناب سپس با بیان اینکه با انجام ترقه بازی و جنگ نظامی و ترور دشمن نمی تواند برای این کشور مشکلی ایجاد کند؛ تصریح کرد: امروز بزرگ ترین خطر و تهدید وارد خانه های ما شده است و در تلاشند تا آموزه های غیرت و حیا را در جوانان ما تهی کنند.

حجت الاسلام باقری بنابی افزود: هدف دشمن از ترویج برنامه های ضد دینی و فرهنگی از طریق ماهواره پاک کردن صورت اسلام و عادی سازی روابط زن و مرد و محرم و نامحرم است تا اختلاطات زن و مرد متعارف شود و تمام سعی دشمن این است که از طریق این تجهیزات سحرآمیز سبک زندگی را تغییر داده و گام به گام اباهی گری را در جامعه ترویج کند.

وی ضمن هشدار به خانواده ها در خصوص تلاش دشمنان برای تغییر سبک زندگی در نظام جمهوری اسلامی گفت: فروپاشی بنیان خانواده، رشد طلاق و بی رغبتی به ازدواج و صدها بدبختی دیگر در حال رایج شدن است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب با اشاره به اینکه نقش مادری و همسرداری در برخی فیلم ها زیر سئوال رفته است؛ افزود: بیشترین تأکید طراحان این فیلم ها این است که نقش زنان در منزل را عیب دانسته است.

حجت الاسلام باقری بنابی ادامه داد: قطعاً بیان این مطالب در این اوضاع و احوال هزینه دارد و برای دادن آن هزینه نیز آمادگی دارم و از فردا شروع به نوشتن مطالب خواهند کرد.

وی تصریح کرد: تمام سعی و تلاش دشمن این است که از طریق این ابزار پرمشتری هر بلایی را سر ما بیاورند، مع الأسف امروز بخش وسیعی از بدحجابی و بدآموزی ها از طریق این ابزار تمدن صورت می گیرد.

مادران و زنان جامعه ما به فکر فرزندآوری نیستند

امام جمعه بناب یادآور شد: تلاش دشمن این است که دیگر مادری در ایران پیدا نشود که سه فرزند خود را برای شهادت به جبهه های نبرد با دشمن بفرستد و کار به جایی رسیده است که مادران و زنان ما اصلاً به فکر فرزندآوری نیستند که این کار دنیا و آخرت ما را مورد تهدید قرار می دهد.

حجت الاسلام باقری بنابی همچنین با تأکید بر اینکه سند به اصطلاح ۲۰۳۰ شوم، پلید و محکوم است؛ گفت: نزدیک به ۲۰ سال است به طرق مختلف در قالب این سند به کشور حمله می شود و علیرغم هشدارهای مقام معظم رهبری در دولت های قبلی و فریادهای مراجع تقلید در برابرآن ها موضع گرفته، لبخند زدند و مراجع را به سخره گرفتند، در مواردی به انبیاء توهین کردند و گاهاً مقابل مقام معظم رهبری قرار گرفتند که عاقبت آن ها آنطور شد که خودتان در جریان امر قرار دارید و اللهم عجل لولیک الفرج را گفتند و کمر امام زمان(عج) را شکستند.

وی در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه شهرستان بناب ضمن محکوم کردن حوادث تروریستی روز چهارشنبه تهران گفت: هنوز ابعاد این قضیه مشخص نشده ولی بنده بر این باور نیستم که داعش جرأت و جسارت این اقدام تروریستی را داشته باشد.

خطیب جمعه شهرستان بناب تصریح کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری این اقدامات در حد یک ترقه بازی است ولی در این اقدام شهدای مظلوم بی هدف به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام باقری بنابی ضمن عرض تسلیت به بازماندگان شهدای عملیات اخیر تروریستی از تلاش ها و اقدامات نیروهای امنیتی در برخورد با عوامل تروریستی تقدیر و تشکر کرد و افزود: چه بسا مصلحت این بوده است که در مقابل این اقدام جزئی به خود آییم و پیام خود را دریافت کنیم.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »