علماء برای فرهنگ سازی و افزایش دانش در حوزه زکات کار کنند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، علی الهیاری صبح پنجشنبه در همایش تخصصی زکات با حضور علماء ، ائمه جماعات ، مودیان و مبلغین زکات اهل سنت که به میزبانی اداره کل کمیته امداد امام (ره)  استان هرمزگان برگزار شد، با ارائه آماری از میزان جمع آوری زکات در سال ۹۵ گفت: در هفت شهرستان بستک، پارسیان، بندر لنگه، خمیر ، قشم ، جاسک و سیریک ۴۹ میلیار ریال زکات اهل سنت جمع آوری شده است.

الهیاری اظهارداشت: زکات جمع آوری شده به مصرف خانواده های نیازمند در زمینه های تامین معیشت، جهیزیه و تامین مسکن هزینه شده است.

وی با اشاره به حجم خدمات نظام جمهوری اسلامی در این شهرستان ها تبیین داشت: کمیته امداد در سال گذشته در بخش مسکن ۱۴۰ میلیارد ریال جهت احداث ۳۴۵ واحد مسکونی، در بخش تامین جهیزیه ۴۰ میلیارد ریال و در بخش کمک به معیشت نیازمندان ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شد ه است.

مدیر کل کمیته امداد هرمزگان با بیان اینکه  اگر بخواهیم کیفیت خدمات کمیته امداد امام (ره) استان هرمزگان افزایش پیدا کند نیازمند جمع آوری زکات بیشتری هستیم و انتظار داریم همان طور که دولت خدمتگزار توجه ویژه به این مناطق دارد ، زکات هم در فرآیند فقر زدایی این مناطق جایگاه خودش را پیدا کند.

مدیر کل کمیته امداد با بیان اینکه زکات یک فریضه واجب الهی است ادامه داد : در بحث زکات این یک فرصت برای کمک کردن به جامعه هدف و به نفع فقرا است که بیشتر این افراد نیازمند در طرح زکات قرار دارند.

الهیاری با بیان اینکه تعداد ۵۳ هزار خانوار تحت پوشش از حمایت این نهاد برخوردار هستند، افزود: در استان هرمزگان تعداد ۱۸ هزار خانوار اهل سنت در قالب ۵۵ هزار نفر از خدمات حمایتی، معیشتی، فرهنگی، جهیزیه، مسکن و خدمات درمانی برخوردار هستند.

مدیر کل کمیته امداد هرمزگان با بیان اینکه اصل کار این نهاد رسیدگی به مشکلات فقرا است ادامه داد : بهترین نوع خدمت رسانی که به خانواده های نیازمند انجام می گیرد توانمندسازی آنان از طریق ساخت مسکن و ایجاد اشتغال برای مددجویان است و می توانیم با هدفمند کردن وجوهات جمع آوری شده در حوزه زکات و هدایت آن به سوی رفع مشکلات فقرا و سرفصل های خدماتی این نهاد اثر بخشی بیشتری داشته باشیم.

الهیاری افزود : اگر بخواهیم کیفیت خدمات کمیته امداد امام (ره) افزایش پیدا کند ، نیازمند جمع آوری زکات بیشتری هستیم  و انتظار داریم همان طور که دولت خدمتگذار، توجه ویژه به این مناطق دارد زکات هم در فرآیند فقر زدایی این مناطق جایگاه خودش را پیدا کند.

مدیر کمیته امداد استان هرمزگان از علماء اهل سنت که همواره برای پیشبرد ترویج پرداخت زکات با این نهاد همیاری و همکاری کرده اند تقدیر و تشکر کرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »