تورهای تهرانگردی در دهه فجر/ خاطرات انقلابی پایتخت مرور می‌شود

فرزاد هوشیار پارسیان رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با اشاره به نزدیک شدن ایام  ۲۲ بهمن بر اهمیت روایتگری اتفاقات  انقلاب اسلامی تاکید کرد و به خبرنگار مهر گفت: انقلاب اسلامی مبدا تمام تحولات سیاسی، اقتصادی، علمی و… برای کشورمان بود و موجب ارتقا جایگاه ایران و اسلام در سطح منطقه و جهان شد. یادآوری و تجدید عهد و پیمان دوران انقلاب اسلامی نه تنها وظیفه بلکه دینی بزرگ از شهدا بر گردن ماست.

وی ادامه داد: به همین منظور ستاد گردشگری شهرداری تهران در نظر دارد تورهای نیم روزه ویژه‌ای را با عنوان تورهای تهرانگردی فجر انقلاب اسلامی ویژه عموم شهروندان، دانش آموزان و دانشجویان برگزار کند. این تورها از روز ۱۲ بهمن ماه همزمان با آغاز دهه فجر در چهار مسیر فعالیت خود را آغاز می‌کند و تا ۲۲ بهمن ماه به‌صورت همه روزه ادامه دارد.

هوشیار پارسیان در توضیح مسیرهای این تورها افزود: مسیر شماره یک شامل مدرسه علوی، مدرسه رفاه، موزه شهیدرجایی، میدان بهارستان، موزه مجلس، باغ موزه قصر است و مسیر شماره دو شامل مزار شهدای انقلاب، جایگاه جلوس امام(ره)، مزار شهدای هفت تیر، حرم امام خمینی(ره) است و مسیر شماره سه نیز شامل جماران، باغ موزه قصر، لانه جاسوسی، مسیر شماره چهار موزه عبرت، موزه علوم و فناوری می‌شود.

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران ویژگی اصلی این تورها را راویان و راهنمایان تخصصی دانست که ضمن اشراف بر تمامی اماکن گردشگری و تاریخی مسیرها بر وقایع انقلاب و اتفاقات آن دوران تسلط دارند و علاقه مندان به این تورها می توانند تجریه متفاوتی را از تهرانگردی انقلاب اسلامی تجربه کنند.

وی افزود: این تورها از ساعت ۹ صبح آغاز شده و در ساعت ۱۳ به پایان می رسد و دارای امکاناتی همچون اتوبوس گردشگری، پذیرایی میان وعده، راهنمای تخصصی، بیمه و ورودیه‌ها است. بنابراین شرکت کنندگان در کوتاه ترین زمان می‌توانند با بهترین کیفیت، گذری بر انقلاب اسلامی داشته باشند.

به گفته پارسیان، نحوه  کسب اطلاعات بیشتر و خرید این تورها همچون تورهای دیگر ستاد گردشگری شهرداری تهران از طریق سامانه تلفنی ۱۳۷، کانون های گردشگری سرای محلات ۳۵۴ گانه شهر تهران، کانترهای گردشگری سطح شهر و سایت www.visit.tehran.ir است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »