دلنوشته محمدرضا عارف برای علی لدنی

ایسنا نوشت: در پی درگذشت علی لدنی،نوجوان فداکار ایذه ای ،دکتر محمدرضا عارف با انتشار متنی  در صفحه اینستاگرام خود از این قهرمان ملی تجلیل کرد و یاد و خاطره او را گرامی داشت.

متن دلنوشته رئیس بنیاد امید ایرانیان به شرح زیر است:

خبر آسمانی شدن نوجوان ایثارگرِ بختیاری ، به میزانی که دل هر انسانی را به درد می آورد، احساسی عمیق از شکوفایی انسانیت، اخلاق ، جوانمردی و فداکاری را در ذهن و ضمیر عمومی جامعه ی ایرانی شعله ور کرده است. علی لندی بختیاری با فدا کردن جان خود، علاوه‌ بر آنکه جان دو انسان را نجات داد، حسی از همبستگی و غرور ملی را در آسمان وطن سایه افکن نمود، به گونه ای که لقب پر مسمای «قهرمان ملی» را به شایستگی از سوی ملت دریافت نمود.
این نوجوان اهل ایذه امروز در تراز ایثارگران بزرگ تاریخ، بر تارک آسمان انسانیت می درخشد ، تا درس آموز فرزندان این مرز و بوم باشد.
 علی لندی بختیاری، در دوران عسرت اخلاق، در دوران تسلط ناامیدی ، در دوره ی غلبه ی یاس و بدبینی به آینده، خود را به آتش زد تا فضای غبار آلود وطن را از  بوی خوش ایثارگری ،عطر آگین کند.
علی امروز نماینده ی وجوه مثبت و انسان دوستانه ی سنن ایرانی_اسلامی ما و نماد وحدت ملی ایرانیان بر اساس آموزه های هویت ساز ایران اسلامی است.
اینجانب در مقابل این ایثار بزرگ به احترام ایستاده و به روح بلند قهرمان ملی مان ، درود می فرستم. خود را در این مصیبت با والدین محترم علی لندی عزیز، ایل جلیل بختیاری و همه ی ایرانیان، بالاخص جوانان وطن، شریک می دانم.
امیدوارم که فداکاری پاکبازانه ی ایشان ، تلنگری به اهل تصمیم و تدبیر باشد تا با اولویت قرار دادن جان ، مال و حیثیت دیگران، نوید بخش ایرانی آباد، آزاد ، امن و آرام برای تمام ایرانیان باشد.
روحش شاد و یاد و خاطره اش گرامی باد.

۲۳۲۱۹

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »