رییس سازمان داوطلبان هلال‌احمر: فرهنگ وقف در حوزه آب باید احیا شود

هرمزبان – رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: برای رفع معضل آب ناشی از پیامدهای خشکسالی‌ های پیاپی بایستی فرهنگ وقت در موزه آب احیا شود.

محمد نصیری روز پنجشنبه در حاشیه بهره‌برداری از مرحله اول طرح ملی نذر آب ۴ در شهرستان سیریک افزود: بیشتر قنواتی که قرن‌ها منبع تامین آب شرب بودند و هنوز هم هستند ریشه موقوفه دارند.

وی ادامه داد: احیا فرهنگ وقف را باید تسهیل کرد تا مردم به آب آشامیدنی سالم دسترسی داشته باشند چرا که خشکسالی‌های پیاپی موجب شده الگوی کشت و سبک زندگی ها تغییر کند و مردم برای زندگی خود دچار مشکل شوند.

وی اضافه کرد: خشکسالی و به تبع آن کاهش میزان بارندگی ها در سال های گذشته اثر بیشتر بر روی منطقه جنوب شرق کشور داشته است و طرح نذر آب ۴  با هدف کاستن از مشکل‌های ساکنان این مناطق آغاز شد.

رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر بیان کرد: شاهد همراهی بسیاری مردم و مسئولان در طرح نذر آب ۴ هستیم و به حول و قوه الهی و همراهی خیران جمعیت هلال احمر، مسأله برخورداری مناطق روستایی و منازل از نعمت آب شرب به صورت دائمی باید محقق شود.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان هم ضمن قدردانی از همکاری خیران و جمعیت هلال احمر استان‌های فارس و بوشهر ابراز کرد: با اجرای طرح نذر آب۴ عملیات آبرسانی به روستاهای خرگوشی، گز، کریان و مغ رحمت در بخش بیابان شهرستان سیریک به طول ۱۰ کیلومتر اجرا شد.

 مختار سلحشور تصریح کرد: ۱۰ هزار متر لوله ۷۵ و ۱۱۰ پلی اتیلن،و با اعتباری افزون بر ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از محل کمک خیران داوطلب استان‌های فارس و بوشهر در طرح نذر آب چهار تامین شد که مرحله اول آن در چهار روستای یاد شده به اتمام رسید.

وی افزود: اصلاح شبکه داخلی خط انتقال آب روند آبرسانی این چهار روستا را تسریع کرده و اهالی این روستاها در فاصله زمانی کمتری نسبت به قبل از آب شرب برخوردار می شوند.

وی در ادامه جمعیت هلال احمر را واسطه ای میان نیاز نیازمند و توان توانمندان برشمرد و بر ادامه روند خدمت رسانی خیرین در حوزه آب تاکید کرد.

سیریک در فاصله ۱۷۰ کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »