مخالف تقسیمات جدید در استان ها هستیم/ فارس متحد و یکپارچه

شیراز – عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تقسیم استان ها نمی تواند مشکلات را برطرف کند از این رو نباید به دنبال تقسیمات جدیدی بود بلکه باید مشکلات را برطرف کرد.

ابراهیم عزیزی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: به شدت مخالف تقسیمات جدید در استان‌ها هستیم بلکه باید به جای تقسیمات جدید راهکاری مناسب برای برطرف شدن مشکلات جست تا بتوان گره‌ای از مشکلات جامعه را بگشاییم و لازم به ذکر است که استان فارس استانی متحد و یکپارچه است و همین اتحاد موجب شده تا استان در مسیر توسعه قرار بگیرد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: هنوز این طرح در کمیسیون‌های تخصصی مطرح نشده است اما نباید فکر کنیم که این تقسیمات جدید می‌تواند مشکلات را کاهش دهد بلکه باید تلاش‌ها به گونه‌ای ساماندهی گردد که گره‌ای از مشکلات مردم باز شده و خدمت رسانی کارگزاران نظام به مردم مشهود باشد.

وی متذکر شد: به عنوان یکی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با طرح تقسیمات جدید استان‌ها به شدت مخالف بوده و بر این باور هستیم که این طرح نمی‌تواند نقش مؤثری در جامعه داشته باشد.

گفتنی است قرار است طرحی در مجلس شورای اسلامی مطرح شود که به دولت این اجازه را خواهد داد که به چهار استان کشور از جمله استان فارس اجازه داده شود نسبت به تقسیمات جدید کشور در آنها اقدام شود و استان فارس به دو استان فارس شمالی و جنوبی تقسیم شود این در حالی است که به گفته نمایندگان مجلس شورای اسلامی این طرح هنوز حتی در کمیته مربوطه نیز اعلام وصول نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »