یک لحظه غفلت طلا پرید؛ حسن یزدانی نقره گرفت

هرمزبان – یزدانی موفق به شکست دادن تیلور آمریکایی نشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حسن یزدانی در فینال وزن 86 کیلوگرم به مصاف دیوید تیلور آمریکایی رفت و این دیدار با پیروزی تیلور به پایان رسید تا یزدانی نتواند به مدال طلا برسد و برای سومین بار به این کشتی گیر آمریکایی ببازد. این دیدار با پیروزی 4-3 تیلور به پایان رسید. تیلور پیش از این در مبارزه نخست مقابل علی شعبان‌ اف از بلاروس با نتیجه11-0 به پیروزی رسید و در دومین مبارزه نیز مقابل مایلس آمینه از سن مارینو با نتیجه 12-2 به برتری رسید و یزدانی هم در نیمه نهایی 7-1 نایفونوف از روسیه را مغلوب کرد و فینالیست شد.
در شرایطی که حسن یزدانی با یک کشتی حساب شده و تاکتیکی، سه بار با بیرون بردن حریف از تشک سه امتیاز از این کشتی گیر پرتلاش و آماده آمریکایی گرفته بود اما دیوید تیلور در فاصله 18 ثانیه تا پایان کشتی، با یک زیرگیری یزدانی را در خاک نشاند و با کسب دو امتیاز دیگر، کشتی را 4-3 به نفع خود تمام کرد.
این مهم‌ترین کشتی المپیک در رشته آزاد تا امروز بود که بین دو کشتی گیر صاحب سبک و بزرگ جهان برگزار می‌شد. کشتی ای که در نهایت با دو زیرگیری سریع و قدرتمندانه تیلور به سود او به پایان رسید. در حالی که یزدانی در کشتی دیروز مقابل حریف روس نشان داده بود که کمی از این ناحیه آسیب پذیر است.
او که از ابتدا برای کنترل تیلور وارد تشک شده بود، چهار بار حریف آمریکایی را از تشک خارج کرد که در سه مرتبه داوران با تک امتیاز به او نمره دادند و یزدانی با این شرایط در آستانه فتح المپیک و کسب طلای دوم قرار گرفت اما در شرایطی که به نظر می‌رسید طلا در مشت او باشد، یورش غافلگیرانه تیلور به پای راست یزدانی و خاک کردن سریع او همه چیز را تمام کرد.
شاید اگر این اتفاق کمی زودتر رخ می‌داد، حسن یزدانی فرصت جبران این عقب ماندگی را پیدا می‌کرد، اما این تیلور بود که در ثانیه‌های پایانی یزدانی را در خاک نگه داشت و کشتی را به پایان رساند تا با دو بنده پاره خود قهرمانی را جشن بگیرد. یزدانی که قصد داشت با کسب دومین طلا تبدیل به تنها کشتی گیر تاریخ شود که در دو المپیک می‌گیرد، در این مهم ناکام ماند و مغلوب حریف نابغه و پرتلاش خود شد. حریفی که با اشتهای بسیار پای به میدان گذاشت و نفس چاقی داشت.
ما که کمتر حسن یزدانی را در قالب یک کشتی گیر مدافع می‌بینیم، این دو هم در فاصله یک چشم به هم زدن تا طلای المپیک، بسیار دردناک و آزاردهنده بود اما باید به نقره یزدانی هم ارج گذاشت. مدالی که می‌توانست ما را در جدول کلی المپیک تا رده بیستم بالا ببرد. با دو شکست کشتی آزاد در بازی‌های امروز و کسب نقره در وزن 86 کیلوگرم، کشتی آزاد امیدوار به موفقیت دو کشتی گیر دیگر خود در رقابت‌های فرداست. کشتی گیرانی که امیدواریم بتوانند طلسم طلا را مثل فرنگی در روز آخر بشکنند.
امروز همچنین اولین کاراته کای ایرانی یعنی سارا بهمنیار کار خود را در توکیو استارت زد و در همان دور نخست نیز توانست اتفاق بزرگی را با شکست رقیب قدرتمند ترکیه ای خود رقم بزند. بهمنیار در دورهای دوم و سوم مقابل رقبای خود از چین تایپه و بلغارستان دو شکست را متحمل شد و نتوانست به دور نیمه نهایی راه پیدا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »