معادلات پیچیده صعود تیم ملی والیبال؛ ​​​​​​​2 بازی سرنوشت ساز پیش روی شاگردان آلکنو

هرمزبان – تیم ملی روسیه در پایان روز سوم مسابقات والیبال بازی‌های المپیک 2020 توکیو، تنها تیم بدون شکست مسابقات بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، تیم ملی والیبال روسیه در پایان روز سوم مسابقات والیبال المپیک 2020 توکیو به مصاف برزیل رفت و 3 بر صفر با نتایج 25 بر 22، 25 بر 20 و 25 بر 20 این تیم را شکست داد. دیمیتری وولوکوف 19 و ماکسیم میخایلوف 15 امتیاز برای روسیه در این بازی کسب کردند. روس‌ها در حمله و دفاع، برتری محسوسی بر مدافع عنوان قهرمانی المپیک داشتند. با این نتیجه، روسیه با سه پیروزی متوالی، تنها تیم بدون شکست مسابقات والیبال است.
تیم ملی ایران پس از شکست ناباورانه 3 بر صفر مقابل کانادا در بازی سوم که می‌توانست حکم صعود قطعی تیم ملی به مرحله یک چهارم نهایی باشد، از ساعت 15:10 روز جمعه 8 مرداد به مصاف ایتالیا می‌رود. هر دو تیم با پنج امتیاز از دو پیروزی و یک شکست، شرایط مشابهی در جدول دارند و تنها یک ست باخته کمتر ایران، شاگردان آلکنو را در جایگاه سوم گروه A پس از لهستان و ژاپن قرار داده است.
تیم ایران در لیگ ملت‌ها با نتیجه 3 بر یک ایتالیا را شکست داد، ولی آتزوری با اضافه شدن سیمونه جانه‌لی، عثمانی خوانتورنا و ایوان زایستف، تیمی متفاوت و به مراتب قوی‌تر از لیگ ملت‌هاست و در مقابل تیم ملی ایران با غلبه بر لهستان و شکست از کانادا، تیمی غیرقابل پیش‌بینی و عجیب نشان داده است که تقابل با آن به هیچ وجه ساده نیست.
پس از شکست ایران مقابل کانادا در سومین گام، شرایط برای صعود ایران از گروه اول پیچیده تر شده است و یکی از بازی هایی که نتیجه آن در تعیین سرنوشت ایران بسیار اثرگذار خواهد بود، مصاف ایتالیا و ژاپن بود که در پایان با پیروزی 3 بر 1 آبی پوشان سرزمین چکمه‌ای خاتمه پیدا کرد. با این پیروزی حالا علاوه بر ایران، سه تیم دیگر یعنی لهستان، ژاپن و ایتالیا هم 2 پیروزی در کارنامه دارند و ایران با نتایجی که در هفته سوم بازی ها کسب شد، پس از لهستان و ژاپن در رده سوم قرار گرفته و نفس ایتالیا را پشت سر خود احساس می کند. ضمن اینکه پیروزی کانادا بر ونزوئلا محتمل  است و همین موضوع کار ایران را سخت تر خواهد کرد.
با این وصف تیم ملی والیبال ایران باید منتظر بازی روز جمعه برابر ایتالیا باشد؛ اگر شاگردان آلکنو در این مسابقه به برتری دست پیدا کنند، با توجه به اینکه 4 تیم از گروه های 6 تیمی اول و دوم صعود می کنند، صعودش قطعی خواهد شد و اگر این اتفاق رخ ندهد، کار والیبالیست های ایرانی برای رسیدن به مرحله حذفی سخت تر می شود و باید حتما در مصاف با ژاپن برنده  باشند؛ در غیر این صورت شاید در کمال ناباوری شاهد حذف زودهنگام والیبال ایران از المپیک باشیم که قدرتمندانه با پیروزی مقابل نائب قهرمان لیگ ملت ها کارش را آغاز کرد.
البته باید به این نکته هم اشاره داشت که اگر شاگردان آلکنو بتوانند در 3 بازی آینده و به خصوص 2 دیدار سخت برابر ایتالیا و سپس ژاپن به برتری برسند، با توجه به اینکه لهستان هم 2 بازی بسیار سخت برابر کانادا و ژاپن در پیش دارد، امکان صعود از گروه با رتبه اول نیز وجود دارد. در نهایت در دور پنجم که هفته پایانی مرحله گروهی خواهد بود، روز یکشنبه 10 مردادماه تیم والیبال ایران مانند بازی هفته چهارم از ساعت 15:10 دقیقه به مصاف ژاپن می رود و هواداران والیبال هم با توجه به ساعتی که برای این 2 مسابقه در نظر گرفته شده، می توانند مانند دیدار برابر لهستان به تماشای آنها بنشینند.
به هر حال یک پیروزی از دو مسابقه آینده خود احتیاج خواهیم داشت چرا که احتمالا کانادا به راحتی از سد ونزوئلا عبور کند و شش امتیازی شود، این در حالی است که ما اکنون پنج امتیازی هستیم؛ از طرفی شکست مقابل هر دو تیم ژاپن یا ایتالیا می تواند در کمال ناباوری حذف ما را رقم بزند و چهار تیم لهستان، ایتالیا، ژاپن و کانادا را به مرحله بعدی برساند.
برنامه بازی‌های روز جمعه 8 مرداد به شرح زیر است:
کانادا – ونزوئلا، ساعت 4:30
برزیل – آمریکا، ساعت 6:35
ژاپن – لهستان، ساعت 9:50
آرژانتین – تونس، ساعت 11:55
ایتالیا – ایران، ساعت 15:10
روسیه – فرانسه، ساعت 17:15

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »