آمار خیره کننده پرسپولیس با گل محمدی و امیدواری به کسب قهرمانی؛ 57 مسابقه و تنها 5 باخت!

هرمزبان – از زمان شیوع کرونا و انجام بازی‌ها طبق پروتکل، شاگردان یحیی گل‌محمدی نسبت به دیگر تیم‌های ایرانی بیشترین بازی را برگزار کردند و البته تنها 5 شکست طی این دوران نصیب آنها شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، از فروردین سال گذشته بود که با افزایش آمار کرونا، مسابقات در لیگ ایران نیز طبق پروتکل‌های بهداشتی دنبال شد ‌و البته پرسپولیس در همین مقطع دو بار در لیگ قهرمانان حضور یافت که یک بار به فینال مسابقات رسید و اکنون نیز به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعدی شده و باید مسابقه خود را برابر استقلال تاجیکستان برگزار کند.
از حیث آماری از فروردین ٩٩ تا به امروز شاگردان یحیی گل‌محمدی 5٧ مسابقه برگزار کردند که بسیار بیشتر از دیگر رقبای ایرانی‌اش محسوب می‌شود. با این حال آنها تنها در پنج مسابقه شکست خورده و بازنده از زمین خارج شده‌اند که آماری جالب توجه را نصیب شاگردان یحیی گل‌محمدی می‌کند.پرسپولیس همانطور که گفته شد طی دوره کرونا 5٧ مسابقه رسمی در لیگ برتر، لیگ قهرمانان، سوپرکاپ و جام حذفی پشت سر گذاشت که ماحصل آن ٣٨ برد، ١4 تساوی و 5 شکست بوده است.
تنها مسابقه سوپرکاپ طی این مدت با تقابل پرسپولیس برابر تراکتور بوده است که شاگردان یحیی گل‌محمدی با برتری مقابل حریف به جام دست یافتند و برنده از زمین خارج شدند. پرسپولیس با نمایشی مقتدرانه طی دوره کرونا در فصل گذشته عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. یحیی گل‌محمدی بعد از دستیابی به اولین جام قهرمانی خود در لیگ برتر اکنون نیز در فاصله دو هفته مانده به پایان فصل، با اختلاف امتیازی ٢ نسبت به سپاهان مدعی اول جام محسوب می‌شود و امیدوار است با کامیابی برابر تراکتور و پیکان به دومین جام قهرمانی خود و پنجمین قهرمانی پیاپی پرسپولیس نیز دست یابد و رکوردی ویژه به جا بگذارد.
پرسپولیس طی دوره کرونا در لیگ ٣٨ بازی انجام داده‌اند که ٢6 برد، ١٠ تساوی و ٢ باخت در کارنامه آنها ثبت شده است. ذوب‌آهن و آلومینیوم اراک دو تیمی بودند که توانسته‌اند در لیگ برتر شاگردان یحیی گل‌محمدی را شکست دهند. پرسپولیس در شرایطی در فصل گذشته بار دیگر در شرایط کرونا پا به مسابقات گذاشت که قعرنشین جدول خود محسوب می‌شد اما نمایش درخشان آنها در نهایت با صدرنشینی و صعود تا فینال همراه شد و البته در مسابقه فینال برابر اولسان شکست خوردند و یحیی در تاریخ‌سازی بزرگ خود ناکام ماند.
یحیی فصل جدید را در هند و با همان پروتکل بازی‌های متمرکز دنبال کرد و اینبار هم توانست تیمش را به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعدی کند و در انتظار چالش بزرگ خود برابر نماینده تاجیکستان و رویاپردازی دوباره برای دستیابی به جام قرار دارد. پرسپولیس در دوره کرونا ١4 مسابقه در لیگ قهرمانان برگزار کرده که ١٠ برد، ١ تساوی و ٢ شکست نصیب آنها شده است. تلخ‌ترین شکست مربوط به دیدار فینال فصل گذشته و برابر اولسان ژاپن است و آنها امیدوارند با تداوم روند این فصل خود بار دیگر در چالش صعود به فینال قرار گیرند و برگی جدید در تاریخ باشگاه ثبت کنند.
با چنین آمار جذاب و جالب توجهی اکنون سرمربی سرخ‌ها در فاصله دو هفته مانده به پایان فصل دو حریف سرسخت را پیش‌روی رویای قهرمانی‌اش می‌بیند. او اما با تیمی که فاصله زیادی با شکست دارد و طی نزدیک به ١٩ ماه تنها 5 شکست داخلی و بین‌المللی را تجربه کرده، امیدوار به تکرار یک موفقیت بی‌نظیر دیگر خواهد بود. کسب امتیازات کامل از این دو بازی و شاید در بدترین حالت عدم شکست در دو بازی پیش‌رو با کمی اقبال آنها را بار دیگر بر بام فوتبال ایران قرار دهد و یک رکورد تاریخی دست‌نیافتنی را نصیب یحیای سرخ‌ها کند.
نگاهی به آمار گلزنی پرسپولیس نشان می دهد که حضور بازیکنان جدید در نیم فصل کمک شایانی به اندیشه های تاکتیکی گل محمدی داشته است. سرخپوشان ایران تا این جای کار در هر یک از دو نیم فصل، 21 گل به ثمر رسانده‌ اند، با این تفاوت که هنوز دو بازی از نیم فصل دوم لیگ باقی مانده است. پرسپولیس در نیم فصل دوم با بازگرداندن مهدی ترابی، جذب شهریار مغانلو و با کمی تاخیر، پایان محرومیت عیسی آل‌کثیر و بازگشت مهدی عبدی به فرم خوبش، در کنار زحمات دیگر بازیکنان از جمله امید عالیشاه، احمد نوراللهی، احسان پهلوان، وحید امیری و…، در بخش تهاجمی فرم بهتری به خود گرفت که این مساله در شکل بازی تیم نمایان بود و رضایت بیشتر هواداران را هم به همراه داشت.
تاثیر تغییر نفرات جدید، در لیگ قهرمانان آسیا نمود بیشتری به خود گرفت تا جایی که سرخپوشان در آن 6 بازی، 14 گل به ثمر رساندند. پرسپولیس پس از ترمیمی که پس از نیم فصل دوم انجام داد، تا قبل از بازی نیمه تیرماه برابر فولاد در اهواز، در 15 مسابقه، فقط در  یک بازی برابر الوحده امارات بدون آن که گلی به ثمر برساند، زمین را ترک کرده بود. ثبت 5 گل برابر ماشین‌سازی تبریز، بار دیگر قدرت تهاجمی پرسپولیس را به رخ کشید.
پرسپولیس در 28 بازی گذشته لیگ برتر، سه مسابقه جام حذفی، 14 دیدار لیگ قهرمانان آسیا، یک بازی سوپرجام و در مجموع 46 مسابقه این فصل، در یک دیدار حذفی، دو بازی لیگ قهرمانان، سه بازی نیم فصل اول لیگ برتر و دو بازی نیم فصل دوم لیگ، موفق به گلزنی نشده است. در این 46 مسابقه، 17 بازیکن برای پرسپولیس گلزنی کرده‌اند که یکی از آن‌ها گل به خودی احمد زنده‌روح بود. بیشترین تعداد گل در همه رقابت‌ها هم سهم مهدی عبدی با 11 گل بود. آل‌کثیر و احمد نوراللهی هم به ترتیب 10 و 9 گله هستند. نکته مهم اینکه سیدجلال حسینی کاپیتان خوشنام تیم به عنوان مدافع آخر هم با 6 گل، آمار قابل توجهی دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »