تاوان یک اشتباه بزرگ؛ محرومیت رضا کرمانشاهی از کلیه فعالیت های فوتبالی به مدت 20 روز

هرمزبان – رضا کرمانشاهی به مدت 20 روز از کلیه فعالیت های فوتبالی محروم شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مستنداً به مواد ٦٥ آیین نامه اخلاق و بند الف ماده ٧٣ مقررات انضباطی با توجه به گزارش واصله مبنی بر رفتارهای غیرحرفه ای داوری، رضا کرمانشاهی (داور دیدار ملوان بندرانزلی و بادران)، نظر به اینکه تمام اشخاص تابع اساسنامه فدراسیون فوتبال و مقررات آیین نامه اخلاق متعهد و مکلف هستند که از ارتکاب هرگونه رفتاری که به سلامت مسابقات لطمه وارد می‌کند خودداری نمایند، لذا رضا کرمانشاهی از کلیه فعالیتهای فوتبالی به مدت بیست روز محروم است. جلسه رسیدگی به تخلف وی متعاقبا اعلام می‌شود.
در جریان هفته پایانی رقابت های لیگ آزادگان و پیروزی 1 بر 0 بادران مقابل ملوان، تک گل بادرانی ها از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، یک پنالتی که جنجال های زیادی به همراه داشت. پس از بازی رضا کرمانشاهی با تماشای فیلم بازی متوجه شد فریب شبیه سازی بازیکن بادران را خورده و بابت اعلام این پنالتی عذرخواهی کرد با این وجود دو شب بعد، در جریان یک برنامه تلویزیونی خبری به صورت غیر رسمی منتشر شد مبنی بر اینکه رضا کرمانشاهی در هفته های پایانی لیگ برتر سوت نمی زند و به دلیل اتفاقات بازی بادران و ملوان محروم شده است.
همه چیز آرام بود تا اینکه روز گذشته خداداد افشاریان در مصاحبه ای عجیب این موضوع را تکذیب کرده و مدعی شده کرمانشاهی محروم نشده و به مرخصی اجباری رفته است! او در این باره گفت:
 با توجه به اینکه هفته آخر برای سه تیم بسیار مهم بود، وظیفه داشتیم باتجربه ترین داوران خود را انتخاب کنیم. آقای کرمانشاهی در این فصل قضاوت های خوبی انجام داده است و او را برای بازی حساس بادران انتخاب کردیم. از زاویه ای که ما دیدیم، اصلا پنالتی نبود اما از زاویه ای که آقای کرمانشاهی صحنه را دید، تشخیص به پنالتی داد. البته بزرگنمایی مهاجم بادران نیز به این مهم کمک کرد که ایشان اشتباه کند. می دانید که هر بازی ناظر دارد و ما هم با توجه به آن نمره نسبت به رفتاری که با داور خواهیم داشت عمل می کنیم. و چون آقای کرمانشاهی از ناظر داوری مسابقه نمره کم گرفته است، سه چهار هفته ایشان را نداریم و به استراحت اجباری می رود. این خبرها درخصوص محرومیت ایشان صحت ندارد و عدم قضاوت آقای کرمانشاهی در هفته های آینده بخاطر برخوردهای درون سازمانی بوده است.
این صحبت های عجیب خداداد افشاریان باعث شد یک اتفاق نادر از سوی کمیته اخلاق رخ بدهد؛ علنی کردن محرومیت داور لیگ برتری! تاکنون سابقه نداشته کمیته اخلاق یا کمیته انضباطی محرومیت داور لیگ برتری را علنی کنند (قضیه محسن قهرمانی فرق می کرد چرا که پرونده او جنبه کیفری و قضایی داشت و از فوتبال خارج شده بود) اما کمیته اخلاق امروز برای دفاع از حکم خود در راستای مصاحبه عجیب و غریب خداداد افشاریان (مشخص نیست چه چیزی را تکذیب کرده است) مجبور شد حکم محرومیت رضا کرمانشاهی را علنی کند. گویا کمیته اخلاق خیلی بی سر و صدا این حکم محرومیت را به فدراسیون ابلاغ کرده بود اما تکذیب عجیب افشاریان باعث شد برای اولین بار حکم علیه یک داور علنی شود.
خداداد افشاریان، سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درخصوص محرومیت رضا کرمانشاهی گفت: با توجه به اینکه هفته آخر برای سه تیم بسیار مهم بود، وظیفه داشتیم که باتجربه ترین داوران خود را انتخاب کنیم. آقای کرمانشاهی در این فصل قضاوت های خوبی انجام داده است و او را برای بازی حساس بادران انتخاب کردیم. از زاویه ای که ما دیدیم، اصلا پنالتی نبود اما از زاویه ای که آقای کرمانشاهی صحنه را دید، تشخیص به پنالتی داد. البته بزرگنمایی مهاجم بادران نیز به این مهم کمک کرد که ایشان اشتباه کند. می دانید که هر بازی ناظر دارد و ما هم با توجه به آن نمره نسبت به رفتاری که با داور خواهیم داشت عمل می کنیم. و چون آقای کرمانشاهی از ناظر داوری مسابقه نمره کم گرفته است، سه چهار هفته ایشان را نداریم و به استراحت اجباری می رود. این خبرها درخصوص محرومیت ایشان صحت ندارد و عدم قضاوت آقای کرمانشاهی در هفته های آینده بخاطر برخوردهای درون سازی بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »