حجت برخورد قاطع با ترکِ کارها

جوانی نوشت: اگر از پای یک زن یهودی خلخال به ظلم و جنایت در بیاورند، انسان خوب است تا از این غصه بمیرد.» این سخن امام علی(ع) بیان‌کننده آن است که «عدالت»،‌ شعار اصلی در یک حکومت دینی و الهی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، یدالله جوانی در یادداشتی تحت عنوان «حجت برخورد قاطع با ترکِ کارها» نوشت: اگر مسئولان دست‌اندرکار در سطوح راهبردی و اجرایی برای حل مشکلات استان خوزستان در حال و گذشته، به خاطر آنچه در این روزها بر خوزستانی‌های عزیز و دام‌های آنان گذشته، از درگاه خداوند استغفار کرده و از غصه بمیرند، کار پسندیده و در خوری انجام داده‌اند.

الگوی حکومتی جمهوری اسلامی و مسئولان آن، حکومت علوی با امامت و پیشوایی مولای متقیان علی(ع) است که فرمودند: «اگر از پای یک زن یهودی خلخال به ظلم و جنایت در بیاورند، انسان خوب است تا از این غصه بمیرد.»

این سخن امام علی(ع) بیان‌کننده آن است که «عدالت»،‌ شعار اصلی در یک حکومت دینی و الهی است. معنای روان، رایج و اصلی عدالت در منظومه فکری امام علی(ع) چیست؟ حضرت در این خصوص می‌فرمایند: «العدل إعطاء کل ذی حق حقه»؛ یعنی عدالت،‌ آن است که حق هر صاحب حقی داده شود.

آیا دولتمردان در جمهوری اسلامی،‌ با توجه به مصائب،‌ مشقات و مشکلات طاقت‌فرسایی که گریبان مردم خوزستان را هر از چندی به شکلی می‌گیرد و امروز بروز و ظهور آن در کم‌آبی و بی‌آبی نمایان شده،‌ می‌توانند ادعا کنند که حقوق مردم خوزستان را ادا کرده‌اند. به طور قطع پاسخ منفی است. خوزستان پاره تن ایران است و مردم این استان،‌ از وفادارترین مردم این سرزمین هستند.

رهبر حکیم انقلاب اسلامی در روز جمعه اول مرداد ماه در سخنان کوتاهی با اشاره به مصائب مردم خوزستان در این روزها فرمودند: «واقعا دردآور است برای انسان که مشاهده بکند استان خوزستان با این مردم وفاداری که در این استان هستند، ‌با این همه امکانات و استعدادهای طبیعی که در این استان وجود دارد،‌ با این همه کارخانه‌جاتی که در این استان وجود دارد،‌ وضع مردم به جایی برسد که آنها را ناراضی کند و مسئله آب‌شان، ‌مسئله فاضلاب‌شان آنها را ناراحت کند.» اما پرسش اصلی آن است که این استان نفت‌خیز، صنعتی و حاصل‌خیز با آن همه امکانات طبیعی و خدادادی،‌ با گذشته ۴۲ سال از انقلاب و بیش از سه دهه از پایان دوران دفاع مقدس،‌ چرا باید مردم خوب و وفادارش به ارزش‌های دینی و ملی‌، هر از چندی دچار مشکلات طاقت‌فرسا شده و آزرده خاطر شوند. پاسخ این پرسش اصلی در بیانات رهبر معظم انقلاب به وضوح دیده می‌شود؛ آنجا که پس از اشاره به مشکلات و نارضایتی‌های مردم خوزستان در روزهای اخیر فرمودند:

۱ـ «اگر چنانچه توصیه‌هایی که نسبت به آب خوزستان و فاضلاب اهواز، که این همه تأکید شد برای فاضلاب اهواز و مسائل آب،‌ مورد توجه قرار می‌گرفت،‌حالا مسلماً این اشکالات را نداشتیم.»

۲ـ «اگر رسیدگی‌های لازم در وقت خود انجام می‌گرفت، ‌مسلماً این وضع برای مردم پیش نمی‌آمد.»

بنابراین از منظر رهبر حکیم انقلاب اسلامی که اشراف کامل بر مسائل کشور در تمامی حوزه‌ها دارند، ‌علت اصلی پدیدایی این شرایط دردآور در خوزستان،‌ ترک فعل‌ها و کم‌کاری‌ها و بی‌تفاوتی‌ها نسبت به توصیه‌ها و انجام کارهایی بوده که از سوی مسئولان و دست‌اندرکاران باید در وقت خود انجام می‌گرفت. البته این ترک فعل‌ها و کم‌کاری‌ها و بی‌تفاوتی‌ها، ‌عامل اصلی تمامی مشکلات کشور در حوزه‌هایی است که اکنون مشکل داریم. پیشرفت‌ها،‌ موفقیت‌ها و دستاوردهای شگفت‌انگیز در ۴۳ سال گذشته، ‌تماماً در حوزه‌هایی اتفاق افتاده که مسئولان و دست‌اندرکاران در آن حوزه‌ها، ‌دارای تفکر انقلابی، ‌مدیریت جهادی و روحیه خدمت شبانه‌روزی بوده‌اند.

اگر این ریشه‌یابی و واکاوی از علل موفقیت‌ها و پدیدایی مشکلات درست باشد که قطعاً درست است، باید برای اصلاح امور و حل مشکلات کشور، برخورد قاطع،‌ جدی و غیر قابل اغماض با مسئولان و دست‌اندرکاران امور،‌ در جاهایی که با ترک شغل‌ها،‌ کار نکردن‌ها و کم‌کاری‌ها، ‌موجب حل نشدن مشکلات کشور و پدیدآیی مشکلات می‌شوند،‌ در دستور کار قرار گیرد.

شایسته است بعد از استقرار دولت سیزدهم، در جلسه سران سه قوه که دارای انگیزه و عزم و اراده جدی برای حرکتی مبتنی بر یک آهنگی قوا جهت ساختن ایران قوی، پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم هستند، برای چگونگی برخورد قاطع با «ترک فعل‌ها» ‌در جمهوری اسلامی، چاره‌اندیشی شده‌ و با ایجاد سازوکارهای مناسب، ضمن برخورد قضایی با متخلفان در گذشته، راه هر نوع ترک فعل و کم‌کاری را در آینده مسدود کرده یا بهنگام با افراد مسئول متخلف در این موضوع برخورد شود.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  یادداشت مدیرمسئول/ حفاظت از محیط زیست یا سخت کردن شرایط زیست انسانی؟

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »