آیت‌الله رئیسی از خوزستانی‌ها در دولت آینده استفاده کند

اهواز – نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: با توجه به مشکلات و معضلات ناشی از بی‌توجهی دولت‌ها به استان خوزستان، انتظار داریم آیت‌الله رئیسی از چند خوزستانی در ترکیب دولت خود استفاده کند.

جلیل مختار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه دولت جدید به زودی آغاز به کار می‌کند، اظهار کرد: مردم چشم امید بسیاری به این دولت دارند تا بتواند گرفتاری‌ها و مشکلاتی که این روزها همه به نوعی از آن با خبر هستیم را مرتفع کند و زندگی را برای مردم ایران بهتر کرده و بسترهای توسعه کشور را مهیای جهش اقتصادی کند.

وی با اشاره به اینکه خوزستانی‌ها این روزها با مشکلات ریز و درشتی ناشی از کم توجهی و بی‌توجهی دولت‌ها به این استان و مردم آن دست و پنجه نرم می‌کنند، اظهار کرد: اغلب و شاید همه این مشکلات که عدم رضایت‌مندی مردم استان را به همراه داشته ناشی از نبود یک مدیریت مطلوب و اصولی است و دولت هیچ‌گاه نخواسته درک درستی از مشکلات استان داشته باشد و برای آن چاره‌اندیشی کند.

مختار بیان کرد: شاید یکی از دلایلی که همیشه مشکلات خوزستان به بحران تبدیل شده است این بوده که خوزستانی‌ها در مدت اخیر عضو تأثیرگذاری در هیئت دولت نداشته‌اند که بتواند علاوه بر انجام وظایف خود، مشکلات و معضلات استان را نیز به رئیس‌جمهور و سایر اعضای هیئت دولت به موقع گوشزد کند و به عبارتی قبل از بروز بحران، هشدارهای لازم را به دولت بدهد.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر وجود افرادی شایسته از استان برای حضور در هیئت دولت جدید بیان کرد: انتظار داریم آیت‌الله رئیسی نگاه ویژه‌ای به این امر داشته باشد و از افراد شایسته خوزستان در ترکیب دولت خود استفاده کند.

مختار بیان کرد: نشانه‌هایی از توجه دولت جدید به استان خوزستان مثل پیگیری‌های شخص آیت‌الله رئیسی در موضوع تنش آبی اخیر خوزستان و وعده انتصاب استاندار ویژه برای استان بروز کرده است که مردم خوزستان را به این دولت بسیار امیدوار کرده است.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »