آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی در هرمزگان برگزار شد

هرمزبان – آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی صبح امروز اول مردادماه د ۴ حوزه بندرعباس، حاجی‌آباد، میناب و بندرلنگه برگزار شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان هرمزگان ، افزود: آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی در روز جمعه، اول مردادماه در سراسر کشور و به‌تبع آن در هرمزگان برگزار شد. این آزمون برای دومین سال متوالی توسط جهاد دانشگاهی و به کارفرمایی وزارت آموزش و پرورش و معاونت نهضت سوادآموزی این وزارت خانه برگزار شد.

وی افزود: آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی به دلیل شرایط کرونایی چندین بار به تعویق افتاده اما با توجه به نیاز این وزارت خانه به منظور مشخص شدن تکلیف آموزشیاران معاونت نهضت سوادآموزی با برگزاری این آزمون، دیگر امکان به تعویق انداختن آن وجود نداشت. این آزمون به‌ناچار در چنین شرایطی با گرفتن تمامی مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و متولیان امر برگزار  شد.

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان تصریح کرد: به منظور برگزاری هر چه بهتر و ایمن‌تر این آزمون تمهیدات لازم در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی طبق قواعد و قوانین اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان در مکان‌های برگزاری آزمون به صورت کامل در نظر گرفته و لحاظ شد. 

دل‌پسند عنوان کرد: طبق طراحی اولیه قرار بود آزمون در مرکز استان به صورت متمرکز برگزار شود اما مجبور به تقسیم حوزه به ۴ حوزه آزمونی در هر منطقه از استان شدیم. حوزه آزمونی شمال استان در حاجی‌آباد، مرکز استان در بندرعباس، شرق استان در میناب و غرب استان در بندرلنگه در نظر گرفته شد.

دل‌پسند بیان کرد: از فرمانداری‌ها، نیروی انتظامی و تمامی دستگاه‌های متولی که تا کنون به منظور برگزاری هر چه بهتر این آزمون با ما همکاری لازم را داشته‌اند، تقدیر می کنیم.

وی یادآور شد: در این آزمون در مرکز بندرعباس ۲۲۱ نفر، در مرکز میناب ۳۱۲ نفر، در مرکز حاجی آباد ۶۵ نفر و در مرکز بندرلنگه ۶۰ نفر به عنوان داوطلب شرکت داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »