سلبریتی‌های واقعی در استان‌هایند/ وضعیت معیشتی اعضا را می‌دانیم

سیدزاده گفت: حمایت از هنرمندان مستعد و کمتر شناخته شده که از طریق همرسان‌های ما به صندوق اعتباری هنر معرفی شوند از محوری‌ترین اهداف صندوق است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص یکی از هنرمندان موسیقی نواحی گفت: درصندوق اعتباری هنر طی این دوره ۴ ساله تلاش کردیم تا اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سراسر کشور عادلانه از خدمات این صندوق برخوردار شوند. باور قلبی من این است که سلبریتی‌های واقعی در استان‌ها هستند.

وی در ادامه افزود: یکی از دستاوردهای صندوق سفر به بیش از ۲۰ استان و دیدار مستقیم و خارج از تشریفات اداری با بیش از ۴ هزار هنرمند بود. هدف سفرهای حمایتی پیگیری مطالبات هنرمندان و آگاهی آنان از خدمات صندوق بود.

سیدزاده ابراز داشت: کشور ایران از نظر فرهنگی بسیار متنوع است. متأسفانه در بحث توزیع امکانات در مناطق مختلف کشور با کاستی‌هایی روبرو هستیم. هنرمندان مستعد زیادی در گوشه و کنار کشور زندگی می‌کنند که نیازمند یاری برای ادامه راه هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه گفت: اطلاعات قابل استناد و منظمی در خصوص هنرمندان نواحی و سایر هنرمندان مستعد استانی وجود نداشت تا بتوانیم از آنها حمایت‌های لازم در چارچوب مقررات صندوق و امکانات انجام دهیم. ازاین‌رو از سال ۹۷ شبکه همرسان ها را راه‌اندازی کردیم.

وی با اشاره به اهداف این پویش و اقدامات صورت گرفته در این خصوص گفت: پویش سراسری همرسانی، شناسایی و شنیدن صدای هنرمندان با همراهی خود آنان و همرسانی برای معرفی خدمات صندوق اعتباری هنر و جلب‌توجه و همراهی مسئولان، دولتمردان، اصحاب فرهنگ و هنر و عموم جامعه نسبت به مشکلات و دغدغه‌های هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران سراسر کشور است که بارها از طریق رسانه‌ها اعلام کرده‌ایم. خوشبختانه در سراسر استان‌ها همرسان های صندوق فعال هستند و هنرمندان زیادی به صندوق معرفی شده‌اند. به‌طور مثال در حوزه بیمه درمان تکمیلی با معرفی همرسان ها بیش از ۲ هزار هنرمندی که امکان پرداخت حق بیمه را نداشتند به‌طور رایگان از خدمات صندوق بهره‌مند شدند. یا در جریان زلزله سرپل ذهاب و سیل استان‌های لرستان، سیستان و بلوچستان و… توانستیم هنرمندان آسیب‌دیده را شناسایی کنیم.

سیدزاده در خصوص اقدامات انجام شده برای حسن سمندری هنرمند موسیقی نواحی گفت: پس از اطلاع از وضعیت ایشان از طریق رایزنی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان بررسی‌های لازم انجام شد. مقرر شد تسهیلات بلاعوض به این هنرمند پرداخت شود و از خدمات کمک مستمری نیز بهره‌مند شوند براین اساس از سوی صندوق ماهیانه مقرری دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان گفت: متأسفانه جامعه فرهنگ و هنر بیشترین آسیب را از شرایط کرونا دید. وضعیت معیشتی اعضا را می‌دانیم. سال گذشته با پیگیری‌های مکرر توانستیم با جذب منایع مالی از سازمان برنامه و بودجه کشور طی دو مرحله کمک هرینه بیماری ایام کرونا به اعضا پرداخت کنیم.

علی‌رغم اینکه تاکنون بودجه‌ای از وزارت ارشاد دریافت نکردیم اما حق بیمه تأمین اجتماعی و سرانه درمان فصل بهار اعضا را متقبل شدیم.درصدد هستیم در صورت تأمین منابع مالی مجدد از اعضای تحت پوشش حمایت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »