دیگر لذتی از حضور در ورزش هرمزگان نمی‌برم/آیندگان توانایی لیگ برتری شدن دارد

هرمزبان – مدیرعامل باشگاه آیندگان هرمزگان گفت: دیگر قصدی ندارم در ورزش و باشگاه آیندگان حضور داشته باشم و لذتی از این ورزش نمی برم و شنبه از مسئولیتم در رئیس کمیته فوتسال هیات فوتبال هم کنار خواهم رفت.

حمید رضایی در حاشیه آیین تجلیل از خبرنگاران ورزشی استان هرمزگان، ، افزود: افتخارمان این است که برای دومین سال متوالی رسانه های ورزشی گردهم جمع شدند.

وی ادامه داد: اگر آیندگان به موفقیتی دست یافته است به واسطه حضور اصحاب رسانه و حمایت خبرنگاران ورزشی بوده است.

رضایی با اشاره به اینکه امیدوارم بتوانیم آیندگان را همچنان در فصل آتی با حمایت همه جانبه راهی مسابقات کنیم، خاطرنشان کرد: امیدوارم شاهد اختلافات در ورزش استان نباشیم و اگر موفقیتی برای هرمزگان رقم خورده است تلاش تمامی دوستان بوده و هست و باید رسانه ها در این موفقیت گروهی نقش مهمی داشته باشند.

وی ادامه داد: در لیگ دسته اول امسال عملکرد مناسبی داشتیم و با تفاصل گل به لیگ برتر نرسیدیم  ولی همچنان طبق برنامه پیش می رویم و طبق برنامه در سال آینده به طور حتم آیندگان لیگ برتری می شود.

مدیرعامل باشگاه آیندگان هرمزگان با اشاره به اینکه از هیچکس گلایه ندارم زیرا در استان هرمزگان حامی وجود ندارد و مدیری که از لیگ دسته دوم قرار است ۱۰ میلیون تومان کمک کند ولی خبری نشده است، گلایه نمی کنم، اظهار کرد: از لیگ دسته دوم تاکنون ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه کرده ام و تنها شهردار بندرعباس ۱۰۰ میلیون تومان کمک کرد.

وی اضافه کرد: از استاندار هرمزگان توقع کمک ۱۰۰ میلیون تومانی برای جذب یک بازیکن داشتم که این وعده عملی نشد.

مدیرعامل باشگاه آیندگان هرمزگان ادامه داد: دیگر قصدی ندارم در ورزش و باشگاه آیندگان حضور داشته باشم و لذتی از این ورزش نمی برم و شنبه از مسئولیتم در رئیس کمیته فوتسال هیات فوتبال هم کنار خواهم رفت.

رضایی با بیان اینکه حاضرم اگر ۳ میلیارد تومان استان به ما کمک می شد و ۲ میلیارد تومان بنده می گذاشتم امروز وعده نماینده هرمزگان در پلی آف لیگ برتر می دادم، عنوان کرد: افتخارم گردهم جمع کردن نیروی بومی در تیم آیندگان است و امروز به خود می بالم که چهار بازیکن آیندگان پیشنهاد لیگ برتر دارند.

وی با اشاره به اینکه امیدوارم مسئولان نیم نگاهی به تیم آیندگان داشته باشند زیرا این جوانان تشنه پیروزی و موفقیت هستند و تنها به حمایت نیاز دارند، بیان کرد: بودجه امسال ایندگان ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است و با این بودجه توانستیم میان قدرت های کشور تا یک قدمی لیگ برتر پیش برویم.

رضایی با بیان اینکه اگر حمایت هرچند کوچک از مسئولان ببینم یا بشنوم قول لیگ برتری شدن را می دهم و با قدرت به کارم ادامه می دهم، خاطرنشان کرد: قرار است ۱۰ میلیارد تومان برای خرید امتیاز لیگ یک فوتبال هزینه شود، کاش دو میلیارد هم در بخش فوتسال که پر از استعداد و هوادار در هرمزگان وجود دارد، هزینه شود راه دوری نمی رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »