اگر عباس بوعذار وزیر دولت رئیسی شد…/واکنش کاربران خبرآنلاین به انتخاب وزراء رئیسی از طریق آرای مردمی

کاربران خبرآنلاین نظرات متفاوتی درباره اقدام رئیس جمهور منتخب در انتخاب ورزا از طریق ارای مردمی مطرح کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سامانه «یاران رئیسی» برای معرفی مدیران و اعضای تیم وی مدتی پیش راه‌اندازی شد. بر این اساس مردم می‌توانند گزینه‌های مورد نظر خود را که برای دولت رئیسی در نظر دارند در این سامانه ثبت کنند.

برخی این اقدام را موجب بالندگی و انتخاب شایسته دولت مردان بحساب آورده و از آن استقبال کردند و در مقابل برخی دیگر انتخاب وزرا را از وظائف اصلی ‎رئیس جمهور دانسته که باید با مشورت خبرگان و اهل تدبیر و رأی اعتماد مجلس انجام گیرد و با نظرخواهی عمومی مخالفت کردند.

حال خبرآنلاین از کاربران خود پرسیده بود:« که شما اقدام رئیسی در انتخاب ورزا از طریق ارای مردمی را چقدر می پسندید؟»

چندین ساله منتظر چنین کسی هستم

در این میان برخی از این اقدام رئیس جمهور منتخب تشکر کرده و آن را اعتمادآفرین دانستند. به طور مثال، کاربری نوشت:« بسیار عالی و اثر گذار خواهد بود.» فردی هم به نام الماسی نوشت:« در کل مشورت خوبه و احترام به آحاد ملت است.»

فردی هم نوشت:« از بس بعضی مردم ایرادهای بنی اسرائیلی می‌گیرند بنده خدابه آنها بها داده و گفته اند اگر راست میگویید یک نفر کار رواج ده وکارآمد انقلابی واقعی رامعرفی کنید. من الله توفیق. »

سعید هم برای خبرآنلاین نوشت:« سلام وقت بخیر باتوجه به اینکه از همین ابتدا به مشارکت مردم احترام گذاشته می شود امر بسیار پسندیده ای است قطعا ایشون حتما در انتخاب هابی که از سوی مردم انجام می شود تمام جوانب مربوط به آن شخص را می سنجند به نظر یکی دانستن جناب رییسی و جناب روحانی اصلا درست نیست چون قطعا خط مشی این دو با هم خیلی فرق دارد نگاه به این مسأله باید فرا جناحی باشد تا انشاءالله موفقیت حاصل شود هر فرد مدیر و مدیری می تواند در این مجموعه قرار بگیرد فارغ از رنگ بندی های جناحی البته به نظر می رسد این سامانه‌ فقط برای کابینه نباشد بلکه برای تمام پست های است که افراد شایسته در آن پست می توانندحضور داشته باشند.» 

احمد هم نوشت:« یک حرکت بسیار عالی هست که بتونه از نظرات مردمی هم بهره ببره و شایسته ترینها رو که مورد اعتماد ملت و کارآمد باشه رو انتخاب کنه من شخصا به این دولت جدید اعتماد دارم و مطمئنم میتونه خیلی از مشکلات مردم رو حل کنه.» 

حسین هم نوشت:« باسلام وآرزوی موفقیت برای دولت مردمی و انقلابی ایده بسیار خوبیه که از ابتدا برای هر کاری با مردم مشورت میکنند.» زینب هم نوشت:« به نظر من کاربسیار عالی وخردمندانه ایه. چون متخصصان مدیر نیستن ومدیران متخصص نیستند. درنتیجه ارائه اطلاعات مردمی درمورد متخصصین برای تبدیل شدن به مدیر عالیه. احسنت به تدبیر ایشون. چندین ساله منتظر چنین کسی هستم.»

حسنعلی هم نوشت:« این اقدام در نگاه اول اعتماد افرین است و اگر مردم واقعا افراد مجرب و کارآزموده را معرفی کنند و کمپین معرفی اقوام راه نیاندازند حتما این اقدام به جاهای خوب ختم می شود.»

اگه عباس بوعذار وزیر شد…

اما برخی هم از کاربران خبرآنلاین از ابراهیم رئیسی و انتخاب وزرا از طریق آرای مردمی انتقاد کردند. مثلا، کاربری نوشت:« مردم عادی فقط میتونند اگر قبلا با اون شخص برخوردی داشتند چه خوب یا چه بد اعلام کنند. ولی نمیتونند نظر تخصصی بدهند. بهتره بجای نظر مردم، خوب سابقه کار قبلی اون شخص چک بشه و پاکدستی و عدم داشتن پرونده فساد هم از مراجع ذی صلاح کسب بشه.» 

فردی هم نوشت:« بجای اینکه از اساتید ایرانی دانشگاههای داخل و خارج از کشور نظر کارشناسی بگیرد رفته از مردمان کف خیابان مدیر بپرسد.» دیگری هم نوشت:« اگه عباس بوعذار وزیر شد معلوم میشه واقعا مثمرتمر بوده.»

محمد حسن برنده نیز برای خبرآنلاین نوشت:« سلام نظر سنجی از مردم در مورد تعیین وزرا خوبه ولی بایستی رییس جمهور کابینه خودش را با مشورت با اشخاص صاحب نظر تعیین کنه نظر مردم نظر احساسی می باشد.» مهدی حاتمی هم نوشت:« اصلا خوب نیست رییس‌جمهور باید خودش با قاطعیت همکاران خویش رو انتخاب کند تا بتواند از اونها کار بکشد به نظرم اینکار اقای رییسی پوپولیستی محضه.»

طهماس نوشت:« با سلام به نظر من خود آقای رئیسی باید وزرایش را انتخاب کند تا خدایی نکرده اگه وظایفش را به نحواحسن انجام نداد ایشان هم بهانه ای برای عدم انجام وظایف نداشته باشد. در ضمن مردم که ایشان را انتخاب کرده اند و ایشان باید پاسخگوی خواست ملت باشد.»

امیر هم نوشت:« جای تأسف دارد که هنوز در کشور ما، استفاده از این «ابزارهای نمایشی» برای مسئولینش، فرصت محسوب می شود! البته احتمالا این سامانه، سهمی از چند میلیون شغلی که قرار هست ایجاد شود و عده ای از آن نان بخورند را ایفا می کند.»

27215

 

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور، سفر خود به ترکیه را لغو کرد

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »