خلیج فارس میناب مغلوب فرهنگ رامهرمز شد

هرمزبان – در چارچوب هفته دوازدهم لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور، تیم خلیج فارس میناب به مصاف فرهنگ رامهرمز رفت و با نتیجه سه بر ۲ شکست خورد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از عصر جمعه ایرنا، در نیمه نخست تیم فرهنگ رامهریز با ۲ گل پیش افتاد و با شروع نیمه دوم آرش عبدلی از تیم خلیج فارس میناب موفق شد یکی از گل های خورده را جبران کند اما در ادامه برای بار سوم دروازه تیم میهمان بازشد. 
شاگردان اکبر رستمی در تیم خلیج فارس بعد از دریافت گل سوم به تکاپو افتادند و موفق شدند توسط حسام فولادی به گل دوم دست یابند تا سرانجام این دیدار  سه بر ۲ به سود فرهنگ رامهرمز به پایان رسید. 
خلیج ‌فارس میناب با این شکست با ۱۲ امتیاز در مکان نهم جدول رده‌بندی گروه سوم ایستاد. 
شاگردان اکبر رستمی در تیم خلیج فارس میناب در هفته سیزدهم در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس میزبان تیم سپاهان نوین ایذه هستند و این دیدار ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه سه شنبه بیست و دوم تیرماه برگزار خواهد شد.
لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور با حضور ۳۰ تیم در سه گروه در حال برگزار ی است و تیم خلیج فارس میناب در گروه سوم با تیم های سپاهان نوین اصفهان، ون پارس نقش جهان اصفهان، صنعت ابریشم اصفهان، استقلال شوش،، خلیج فارس بندرماهشهر ، فرهنگ رامهرمز ، سپاهان نوین ایذه، یزد لوله و ایمان سبز شیراز هم گروه است.
 مسابقه‌های این مرحله  به صورت رفت و برگشت برگزار می شود و در پایان مسابقه در مجموع چهار تیم جواز حضور در رقابت های لیگ دسته دوم باشگاه های کشور را کسب خواهند کرد.
سه تیم از این چهار تیم، تیم های اول هر گروه خواهند بود و به صورت مستقیم صعود خواهند کرد.
این مسابقه ۲ مرحله پلی آف خواهد داشت که تیم ها در این مرحله نیز رقبای خود را از طریق قرعه کشی خواهند شناخت.
 ابتدا در مرحله پلی آف اول تیم های دوم هر گروه با بهترین تیم سوم جداول سه گانه از لحاظ امتیازی به صورت رفت و برگشت به رقابت خواهند پرداخت که در نهایت تیم های برنده در مجموع ۲ دیدار با صعود به مرحله نهایی پلی آف دیدارهای این مرحله را به صورت رفت و برگشت برگزار می کند تا در نهایت برنده مجموع ۲ دیدار به عنوان تیم چهارم به لیگ دسته دوم صعود کند. 
زمان پایانی مسابقه‌ این مرحله اواخر مردادماه یا اوایل شهریور ماه سالجاری خواهد بود.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »