کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم اولویت فوری دولت سیزدهم باشد

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه دولت سیزدهم تلاش شبانه روزی برای کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی و کرونا داشته باشد، گفت: کاهش مشکلات مردم اولویت فوری باشد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز که با حضور پرشور و پرتعداد نمازگزاران تبریزی در مصلی حضرت امام خمینی این شهر برگزار شد، گفت: تقوا بزرگترین نعمتی است که باعث نزول رحمت الهی می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تقوا ادامه داد: بی تقوایی انسان و جامعه انسانی را از نعمت‌های مادی و معنوی محروم می‌کند. تقوا متن زندگی مومنانه انسان است و انسان بی تقوا خودش و خانواده و جامعه را ناامن می‌کند.

آل هاشم سپس گفت: تقوا مادرزادی نیست بلکه مساله مربوط به تربیت انسان است و انسان بدون تربیت آبستن هرگونه انحراف است.

امام جمعه تبریز سپس در خصوص تربیت و اهمیت این موضوع گفت: تربیت مسیر شکوفایی استعدادهای الهی و اخلاقی انسان را فراهم می‌کند و آن تربیتی ارزشمند است که تقوا محور باشد. بنیان زندگی انسان تربیت است و بنیان تربیت باید تقوا باشد و بنیان تقوا در خانواده شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به توجه به والدین گفت: قرآن در چهار جا نسبت به پدر و مادر سفارش کرده و قابل توجه تر اینکه این سفارش در هر چهار آیه بعد از مساله توحید مطرح شده است و این نشان دهنده عظمت پدر و مادر نزد خداوند است. هیچوقت نباید سر پدر و مادر داد بکشیم و باید احترام آنها را حفظ کرد. مبادا توجه به جایگاه پدر و مادر ما را از توجه به جایگاه فرزند غافل کند.

خانواده‌ها ازدواج را آسان بگیرند

امام جمعه تبریز سپس در خصوص ازدواج آسان افزود: امیدواریم که سبک ازدواج مولای متقیان (ع) و حضرت زهرا (س) برای جامعه الگو باشد و خانواده‌ها ازدواج را آسان بگیرند. پدر و مادرها باید جوانان را به ازدواج آسان تشویق کنند.

وی ادامه داد: گاهی جوانی برای ازدواج آسان آماده است اما پدر و مادر می‌گویند باید فلان رسم و رسوم و… رعایت شود. باید از همان اول ازدواج پایه‌های زندگانی محکم شود وگرنه دچار مشکل خواهند شد.

آل هاشم ابراز داشت: افراد باید دانش و مهارت‌های لازم مدیریت خانواده و همسر داری و تربیت فرزند را یاد بگیرند وگرنه موفق به تشکیل خانواده سالم و آرام نخواهند شد.

وی در خصوص نعمت فرزند نیز گفت: پیامبر می‌فرمایند «خانه ای که در آن کودک نباشد هیچ برکتی نیست» البته به این معنی نیست که بعضی امکان کودک آوری ندارند خانه شأن برکت ندارد بلکه منظور اینست که امکان کودک آوری باشد ولی کودک آوری نکنند.

وی ادامه داد: اساسی‌ترین حد کودک مساله تربیت سالم است و از روحانیون می‌خواهم که این موضوع را در منابر خویش مطرح کنند. از پدر و مادرها عاجزانه می‌خواهم آموزش فرزند پروری را جدی بگیرند.

ضرورت رعایت حجاب و عفاف در جامعه

آل هاشم بر ضرورت رعایت حجاب و عفاف در جامعه تاکید کرد و گفت: به مناسبت قیام خونین مردم در مسجد گوهرشاد علیه کشف حجاب رضاخان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است. حجاب زینت خانم بوده و تمام برنامه‌های خداوند دارای حکمت و دلیل است.

وی ادامه داد: برای حجاب چهار دلیل در قرآن آمده؛ حفظ امنیت، شکل گیری فرهنگ عفاف در جامعه، ایجاد طهارت قلبی افراد جامعه و تحقق ترکیه نفس در جامعه، استدلال قرآن برای پوشش گویای این پیام است که باید برای مقوله حجاب و عفاف تبیین گری و فرهنگ سازی شود تا این امر به صورت یک باور خلل ناپذیر تبدیل شود.

مطالبات از منتخبان وظیفه محورانه باشد نه انتقام جویانه و سهم خواهانه

امام جمعه تبریز سپس در خصوص منتخبین مردم در انتخابات گفت: باید مطالبات از منتخبان، وظیفه محورانه باشد نه انتقام جویانه و نه سهم خواهانه. باید اصول خیرخواهی، رعایت انصاف، شجاعت، صراحت، قاطعیت، موقعیت شناسی و پرهیز از بزرگنمایی و سیاه نمایی در مطالبه گری رعایت شود.

وی در خصوص مطالبات از دولت سیزدهم گفت: مطالبات آرمانی که عبارت است از بیانیه گام دوم انقلاب که باید آن را ریل گذاری کند. مطالبات راهبردی که باید در حوزه‌های مختلف عملیاتی و پیگیری کند.

آل هاشم در خصوص مطالبات کوتاه مدت نیز گفت: باید برای تدوین برنامه برای پیشرفت کشور تلاش شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: مطالبات فوری نیز تلاش شبانه روزی برای کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و کرونا خواهد بود.

وی به سالروز شهادت امام جواد (ع) نیز اشاره کرد و گفت: امام جواد (ع) معدن وفا و جوان‌ترین امام شیعیان هستند و در زیارتنامه ایشان روی فضیلت وفا تاکید شده است. ایشان داماد مامون عباسی شدند ولی بازهم این شرایط نتوانست امام را از انجام وظیفه امامت خویش باز دارد.

تابستان ۱۴۰۰ تابستان سختی است

وی سپس با بیان اینکه تابستان ۱۴۰۰ تابستان سختی است، گفت: به گفته صاحب نظران صنعت برق و انرژی فاصله تولید و مصرف برق خیلی زیاد شده و گرمای هوا هم در نیم قرن اخیر بی سابقه بود و مصرف وسایل سرمایشی را افزایش داده است.

آل هاشم ادامه داد: تداوم خشکسالی باعث شده نیروگاه‌های برق آبی از مدار تولید خارج شوند. قطعی آب نیز بر مشکلات افزوده است. مشکلات را می‌دانیم و همراهی مردم در صرفه جویی لازم است اما از سوی دیگر آب هم قطع می‌شود؛ مدیریت بحران پس کجاست؟

وی گفت: مدیران برق و آب و بحران ما باید مرد بحران باشند و در روز بحران برنامه ریزی لازم را بکنند تا مردم تحت فشار قرار نگیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »