به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار ایرنا، رضا شهسواری یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و نقش آن در رشد و توسعه جامعه، اظهار داشت: از کتابهای اهداء شده در این جشنواره برای احداث کتابخانه های جدید و همچنین تجهیز بوستان های کتاب و کتابخانه های سیار استان استفاده می شود.
شهسواری با اشاره به پیش بینی جمع آوری بیش از 30 هزار جلد کتاب در این جشنواره، خاطرنشان کرد: این جشنواره سال آینده به صورت ملی در بندرعباس برگزار می شود.
دبیر نخستین جشنواره گلریزان کتاب هرمزگان تصریح کرد: هرمزگانی ها می توانند با مراجعه به همه کتابخانه ها و دانشگاه های شهر بندرعباس با اهداء کتاب در این جشنواره مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه این اقدام بزرگ فرهنگی با هدف بررسی نقش مطالعه در کاهش آسیب های اجتماعی برگزار می شود ، بیان داشت: ترویج فرهنگ کتابخوانی ، راه اندازی بوستان های کتاب در سطح شهر ، فعال سازی مراکزی جهت تعویض و تبادل کتاب ، راه اندازی کتابخانه های سیار در سطح شهر و احیای کتابخانه های روستایی از دیگر اهداف مهم برگزاری جشن گلریزان کتاب استان است.
در حال حال حاضر 63 کتابخانه در استان هرمزگان با بیش از 600 هزار جلد کتاب موجود است.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده

بندرعباس؛ گرفتار قیمتهای سرسامآور اجاره مسکن
هرمزبان –
افزایش چشمگیر اجارهبها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانوادهها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













