تعویق آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی تا اطلاع ثانوی

وزارت آموزش و پرورش در دستورالعملی اعلام کرد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دلیل آغاز پیک پنجم بیماری کووید ۱۹ و افزایش خطر سرایت پذیری ویروس دلتا در تجمعات و لزوم حفظ سلامت دانش آموزان و همکاران ، زمان برگزاری آزمون نمونه دولتی دوره دوم متوسطه را تا اطلاع ثانوی به تعویق انداخت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، دستورالعمل آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی دوره دوم متوسطه «دبیرستان ها و هنرستان های فنی و حرفه ای» سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، از سوی معاونت آموزش متوسطه به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.

بر اساس این دستور العمل، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دلیل آغاز پیک پنجم بیماری کووید ۱۹ و افزایش خطر سرایت پذیری ویروس دلتا در تجمعات و لزوم حفظ سلامت دانش آموزان و همکاران ، زمان برگزاری آزمون نمونه دولتی دوره دوم متوسطه را تا اطلاع ثانوی به تعویق انداخت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، زمان آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی دوره دوم متوسطه «دبیرستان ها و هنرستان های فنی و حرفه ای» سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، پس از انجام هماهنگی های لازم از سوی وزارت آموزش و پرورش و صدور مجوز از سوی ستاد ملی کرونا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »

مراسم بزرگداشت عید غدیر و سالگرد رحلت امام خمینی در بستک برگزار شد

هرمزبان –

مردم بستک به مناسبت عید غدیر و سالروز رحلت امام خمینی (ره) در یک اجتماع بزرگ شرکت کردند. این مراسم با حضور گسترده شهروندان و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار شد و نشان‌دهنده ارادت مردم به ارزش‌های اسلامی و ملی بود.

ادامه خبر »

تعمیر و بازسازی ۶۴ مدرسه آسیب‌دیده هرمزگان از دوران جنگ تحمیلی سوم در حال انجام است

هرمزبان – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اعلام کرد که ۶۴ فضای آموزشی استان در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده‌اند. وی افزود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی این مدارس انجام شده و عملیات تعمیر و بازسازی با سرعت در حال اجراست.

ادامه خبر »