باید دفاتر بازاریابی برای محصولات ایرانی در کشورهای مختلف ایجاد شود

 به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، وحید تهمتن ظهر امروز در بازدید از چند واحد تولیدی در هرمزگان اظهار کرد: هرمزگان علاوه بر درگاه صادرات و واردات کشور دارای قابلیت‌های معدنی و کشاورزی متنوعی است که قادرند هر کدام سالیانه صدها میلیون دلار درآمدزایی برای کشور داشته باشند.

وی با بیان این که در حوزه فعالیت‌های معدنی در استان، قابلیت‌های بسیار خوب و اقتصادی وجود دارد، افزود: اکثر معادن موجود در استان هرمزگان از خلوص بالایی برخوردارند و در عین حال به دلیل نزدیکی به سواحل برای صادرات بسیار مطلوب هستند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ادامه داد: معادن سنگ آهن، کرومیت، نمک، گچ، خاک سرخ، سیلیس، منگنز و سنگ چینی در استان فعالیت دارند که ذخایر بالایی داشته و امکان صادرات پایدار را به کشورهای هدف برخوردارند.

تهمتن خاطرنشان کرد: یکی از انتظارات اساسی فعالان اقتصادی و تولیدی در استان هرمزگان، ایجاد دفاتر بازاریابی در کشورهای مختلف جهان برای کمک به صادرات محصولات تولیدی ایرانی است که باید از سوی وزارت امور خارجه کشورمان و در قالب سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران پیگیری شود.

وی گفت: بسیاری از کالاهای ایرانی کیفیت خوبی برای صادرات دارند اما بازارهای هدف هنوز این کالاها را نمی‌شناسند و یا کشورهای دیگر با قدرت در آن بازارها حضور دارند و برای حضور تولیدکنندگان ایرانی در این بازارها به حمایت دولت نیاز داریم تا فرآیند بازاریابی را کمک کرده و حضور تولیدکنندگان ایرانی را در بازارهای جهانی تسهیل کنند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت هرمزگان تصریح کرد: در زمینه عوارض بندری و دریایی نیز برخی ناهماهنگی‌ها با تولیدکنندگان و صادرکنندگان وجود دارد به طوری که توان صادرات و یا انگیزه را از صادرکنندگان گرفته و باید آن تجدید نظر شود.

تهمتن در همین زمینه توضیح داد: به عنوان مثال گاهی چینی‌ها و یا دیگر کشورها تمایل به خرید بیش از یک میلیارد تن سنگ آهن از یکی از کشورهای جهان دارند و زمانی که از معدن‌داران ایرانی قیمت تمام شده صادراتی را سوال می‌کنند متوجه می‌شوند که عوارض صادرات مواد معدنی بخصوص عوارض بندری و دریایی آن بالاست و لذا به سراغ دیگر کشورها برای تأمین مواد اولیه‌شان می‌روند و ما از یک رقابت جهانی تنها به خاطر عوارض بندری و دریایی باز می‌مانیم و لازم است تا در زمینه عوارض مختلف صادراتی تجدیدنظر صورت گیرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »