مهمترین اخبار تاثیرگذار بر بورس چهارشنبه ۹ تیر

روز گذشته شاخص کل بورس باز هم روندی صعودی از خود به جای گذاشت، امروز و با توجه به اخباری که در ۲۴ ساعت گذشته منتشر شده، بازار سهام چه روندی را طی خواهد کرد؟

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، شاخص کل بورس تهران در روز گذشته با رشدی چهار هزار واحدی در آستانه سطح یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحدی رسید. در روزی که شستا معاملاتی منفی را پشت سر گذاشت شاخص کل هم‌وزن هم مثبت شد. اما امروز آیا شاخص کل می‌تواند باز هم روندی مثبت از خود به جای بگذارد و هفته سبزی دیگر را برای بازار سهام ثبت کند؟  چه اخباری روی عملکرد امروز بازار سهام تاثیرگذار خواهد بود؟

_ فرانسه اعلام کرد، گفت‌وگوهای احیای برجام در مورد هسته‌ای به پیشرفت قابل توجهی رسیده است.

_ فرشاد مقیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از افزایش دو برابری تولید خودروی تجاری نیمه‌سنگین و سنگین در سال جاری نسبت به سال قبل خبر داد.

_ در روز سه‌شنبه، ۸ تیر ماه و در سامانه نیما، ۱۲۴ میلیون دلار و با میانگین موزون نرخ دلاری معاملات ۲۱۷,۸۴۱ ریال معامله شد.

_ سخنگوی سازمان غذا و دارو: هنوز قیمت مصوب نهایی نشده اما بر اساس برآوردهای اولیه قیمت واکسن کووبرکت ۲۰۰ هزارتومان برآورد شده است. در مقایسه با قیمت این واکسن، تست پی سی آر قیمتی فراتر دارد.

_ معاون وزیر صمت گفت: شرایط عرضه خودرو در بورس فراهم نیست و ما در حال بررسی ابعاد این موضوع با نمایندگان مجلس هستیم.

_ مدیراحیا مستقیم فولاد مبارکه اصفهان از انجام موفقیت‌آمیز تعمیرات سالیانه مگامدول A واحد شهید خرازی در این شرکت خبر داد.

_ وزارت صمت دلایل گرانی شکر را افزایش قیمت جهانی شکر اعلام کرد.

_ مصرف برق همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد به طوری که با گذشتن از مرز ۶۴ هزار مگاوات، رکورد بی‌سابقه‌ای را از خود بر جای گذاشت.

_ بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به ساخت ۵۰ طرح توسعه‌ای صنعت پتروشیمی گفت: در سال ۱۴۰۴ درآمد صنعت پتروشیمی به ۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید.

_ تفاهم بورس انرژی و مناطق آزاد برای توسعه بانکرینگ و ایجاد بازار آب انجام شد.

مهمترین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارت‌نیوز بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »