دانش‌آموزان برتر در حوزه‌های علمی و پژوهشی شناسایی می‌شوند

هرمزبان –  تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان بنیاد فرهنگی البرز و وزارت آموزش‌وپرورش با هدف شناسایی دانش‌آموزان مستعد و برتر در حوزه‌های علمی، پژوهشی و مهارتی و همچنین تشویق آنها از طریق اهدای جایزه بنیاد البرز امضا شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش ایرنا از سازمان اوقاف و امور خیریه، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان بنیاد فرهنگی البرز و وزارت آموزش‌وپرورش با حضور مدیرعامل این بنیاد و معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌ و پرورش برگزار شد.

شناسایی دانش‌آموزان مستعد و برتر در حوزه‌های علمی، پژوهشی و مهارتی و همچنین تشویق آنها از طریق اهدای جایزه بنیاد البرز در قالب هدایای مادی و معنوی، هدف اصلی تفاهم‌نامه همکاری بنیاد فرهنگی البرز و وزارت آموزش و پرورش است.

ترویج فرهنگ علم‌آموزی و تجلیل از مقام علم و عالمان، ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش در مسیر اعتلای علمی و فرهنگی کشور و نیز آشنایی دانش‌آموزان با سنت حسنه وقف و آثار آن در جامعه بویژه وقف در زمینه علم و فناوری از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

ترویج فرهنگ وقف علمی میان دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها

حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در این مراسم، ترویج فرهنگ وقف علمی میان دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها را هدف اصلی جایزه البرز برشمرد و اظهار کرد: ما با این جایزه به‌دنبال تأثیرگذاری خود در روند تربیتی این نسل از جامعه علمی هستیم.

وی افزود: اینکه توانسته‌ایم در طول این همه سال، چندین هزار نفر از اشخاص در سطوح مختلف علمی از دانش‌آموز، دانشجو، مخترع، دانشمند و … را مورد حمایت، تشویق و تجلیل خود قرار دهیم، حاصل نگاه و اندیشه ژرف مرحوم حسینعلی البرز بوده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: از دوستانمان در وزارت آموزش‌وپرورش سپاسگزارم که در طول چند سال اخیر بسیار مشفقانه و همدلانه ما را همراهی کرده‌اند؛ این نگاه مثبت و روشن‌بین دو مجموعه، منجر به اتفاق امروز شده است.

 دوراندیشی البرز  در اهدای جایزه معنوی 

 علیرضا کمره‌ای معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌ و پرورش با اشاره به اینکه اندیشه‌های مرحوم البرز گویی برای امروز نوشته شده و حتی با ادبیات امروز ما مأنوس است، تاکید کرد: این نشان از دوراندیشی البرز و البرزهایی دارد که با این سنت حسنه، الفتی داشته‌اند و نیت خود را با این عمل ماندگار کرده‌اند؛ امروز این اندیشه پویا و منشأ خیر برای مردم جامعه است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌ و پرورش با تاکید بر اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ وقف در جامعه علمی کشور، افزود: برای استمرار اندیشه مرحوم البرز، نهادینه‌سازی موضوع وقف، ضروری است؛ «وقف» فی‌نفسه دارای ارزش معنوی و اجتماعی است اما برای اینکه تبدیل به یک ارزش فردی شده و همه به آن توجه کنند، باید آن را برای نخبگان کشور بویژه دانش‌آموزان، نهادینه کرد؛ این امر باید همراه با اعتبار اجتماعی باشد و تبدیل به انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر افراد شود.

کمره‌ای با بیان اینکه ارزش معنوی جایزه البرز بسیار بیشتر از مسائل مالی است، خاطرنشان کرد: یک دهه دیگر که این گروه از دانش‌آموزان ما جزو بزرگسالان جامعه خواهند بود، باید بتوانیم اشاعه اندیشه البرز و البرزها را در آنها ببینیم؛ این امر منجر به توسعه سنت وقف خواهد شد؛ ضمن آنکه این دانش‌آموزان باید در سامانه‌ای رصد شده و شرایط علمی آنها در آینده مورد بررسی قرار بگیرد؛ باید ببینیم چگونه این جایزه توانسته نقطه عطفی در زندگی آنها باشد؛ در این مسیر وزارت آموزش‌وپرورش همگام و هم پای افراد خَیر قافله علم است.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »