رئیسی با استقرار دولت اسلامی و جهادی، شایستگی اش را اثبات می‌کند

هرمزبان – رئیس ستاد مرکزی ابراهیم رئیسی در استان هرمزگان گفت: ابراهیم رئیسی نشان خواهد داد با استقرار دولت اسلامی و جهادی هم خدمات خوبی عرضه می‌کند و هم عزت به جمهوری اسلامی ایران برخواهد گشت.

ابوالقاسم جراره ، افزود: تا روز انتخابات زمانی نمانده است و همه باید تمام تلاش خود را برای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب برای مشارکت حداکثری به کار ببریم چون یکی از پایه‌های اساسی حفظ نظام این انتخابات پرشور است که می‌تواند هم دشمن را نا امید و هم به رئیس جمهور منتخب قدرت بیشتری بدهد. 

وی اظهار کرد: منشا اتفاقاتی که موجب شده مردم نگران و نا امید شوند و نخواهند پای صندوق بروند عملکرد نادرست دولت فعلی است که عملکرد ناکارآمد و نامناسبی دارند و دنبال غرب هستند دل در گرو آنها دارند و ناشایست عمل کردند. 

جراره ادامه داد: باید دقت کرد چه کسانی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا انتخاب می‌شوند مردم در شرایط فعلی نگرانند کار انجام نشود، مردم نگران فساد برخی مدیران  هستند، انتخاب دست خود مردم است و باید افراد شایسته و اصلح انتخاب شوند. 

وی اضافه کرد: رقبا همانطور که چشم در چشم دروغ می‌گویند و تهمت می‌زنند از دروغ و تهمت و انتساب افترای ناروا به ابراهیم  رئیسی در روزهای آتی در فضای مجازی دریغ نخواهند کرد و باید مراقب این حربه بود.

رئیس ستاد مرکزی ابراهیم رئیسی در استان هرمزگان بیان کرد: افراد مدعی سواد که به ابراهیم رئیسی تهمت زدند با همین سواد مملکت را به نابودی کشاندند، عملکرد ابراهیم رئیسی در آستان قدس رضوی و قوه قضائیه کاملا مشهود است، دولت رئیسی با عملکرد مثبت قطعا اثبات خواهد کرد سواد ما از آنها بسیار بیشتر است.

وی ادامه داد: آقایان با سواد ممکلت را چگونه تحویل گرفتید و چگونه تحویل دادید؟ دلار سه هزار تومانی را تحویل گرفتید و ۲۵ هزار تومان تحویل دادید، تورم بالای ۵۰ درصدی را بر مردم تحمیل کردید چرا که وابسته غرب هستید.

جراره با اشاره به اینکه دولت ابراهیم رئیسی نشان خواهد داد با استقرار دولت اسلامی و جهادی هم خدمات خوبی عرضه می‌کند و هم عزت به جمهوری اسلامی ایران برخواهد گشت، تصریح کرد: باید تلاش شود افراد شایسته و اصلح و در خط ابراهیم رئیسی روانه شورای اسلامی شهر و روستا شوند تا بتوانند همگام و هم صدا با ایشان به مبارزه با فساد کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »