بازی های دوستانه در اروپا؛ پیروزی فرانسه در شب توقف آلمان و هلند

هرمزبان – تیم ملی فرانسه موفق شد در دیداری دوستانه ولز را شکست بدهد اما آلمان برابر دانمارک با تساوی متوقف شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، تیم‌های ملی اروپایی که برای رقابت های یورو 2020 آماده می شوند، امشب در دیدارهای دوستانه به مصاف هم رفتند که در مهمترین دیدارها، فرانسه با نتیجه 3-0 ولز را شکست داد اما آلمان برابر دانمارک با تساوی 1-1 متوقف شد.انگلیس هم با نتیجه 1-0 از سد اتریش گذشت و هلند مقابل اسکاتلند به تساوی 2-2 رضایت داد.
فرانسه در شبی که کریم بنزما یک ضربه پنالتی را از دست داد، موفق شد با گل های کیلیان امباپه، آنتوان گریزمان و عثمان دمبله، ولز را از پیش رو بردارد. در این دیدار که در ورزشگاه آلیانز ریورای شهر نیس برگزار شد، در دقیقه 26 خروس ها صاحب یک ضربه پنالتی شدند. شوت بنزما در محوطه جریمه ولز به دست نکو ویلیامز برخورد کرد و داور با عمدی تشخیص دادن این خطا، ضمن اعلام پنالتی برای فرانسه، مدافع ولز را از زمین اخراج کرد.
خود بنزما پشت توپ قرار گرفت اما ضربه او را دنی وارد با یک شیرجه به موقع دفع کرد. ولی تنها 9 دقیقه بعد، امباپه توانست گل اول بازی را برای فرانسه به ثمر برساند. بعد از اینکه وارد ضربه بازیکن فرانسه از پشت محوطه جریمه را با پا دفع کرد، توپ مقابل امباپه قرار گرفت و او زودتر از مدافع حریف با یک ضربه نوک پا کار را تمام کرد.
نیمه اول با همان یک گل به پایان رسید اما در ابتدای نیمه دوم فرانسه به گل دوم رسید. در دقیقه 48 بود که گریزمان با پاس امباپه پشت محوطه جریمه صاحب موقعیت شد و با یک شوت تماشایی، توپ را به گوشه دروازه حریف فرستاد. برتری شاگردان دشان ادامه پیدا کرد و در دقیقه 79 این تیم به گل سوم رسید. روی یک ارسال از سمت راست بود که ابتدا بنزما با یک شوت محکم، توپ را به تیر دروازه ولز کوبید اما توپ برگشتی به دمبله رسید و او با یک ضربه محکم کار را تمام کرد. در دقایق پایانی اتفاق خاصی رخ نداد و بازی با همان سه گل به سود فرانسه به پایان رسید.
اما آلمان که در تیرول اتریش مقابل دانمارک قرار گرفته بود، به نتیجه‌ای بهتر از تساوی 1-1 نرسید. بعد از اینکه نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید، در ابتدایی نیمه دوم فلورین نویهاوس دروازه دانمارک را باز کرد. روی ارسال گوسنس از سمت چپ بود که توپ در یک رفت و برگشت به نویاهوس رسید و او هم با یک ضربه مطمئن کار را تمام کرد.
این نتیجه تا دقیقه 71 پابرجا بود تا اینکه یوسف پولسن توانست گل تساوی را برای دانمارک به ثمر برساند. روی یک ضدحمله سریع بود که پاس در عمق عالی کریستین اریکسن به پولسن رسید و او هم با یک شوت دقیق، نویر را مغلوب کرد تا این بازی در نهایت با تساوی 1-1 به پایان برسد. انگلیس هم مقابل اتریش با تک گل بوکایو ساکا به برتری رسید.
در دقیقه 57 بود که روی یک حمله همه جانبه از بازیکنان انگلیس توپ مقابل دروازه خالی به ساکا رسید و او هم با یک ضربه راحت توانست گل برتری سه شیرها را به ثمر برساند. و در نهایت هلند مقابل اسکاتلند به سختی توانست به تساوی 2-2 دست پیدا کند. این اسکاتلندی ها بودند که دو بار با گل های جک هندری (11) و کوین نیسبت (64) پیش بیفتد اما هر دو بار ممفیس دیپای (17 و 89) توانست کار را به تساوی بکشد تا شاگردان فرانک دی بوئر از شکست در این دیدار فرار کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »