همتی: دارایی‌های بانک‌ها باید محدود شود

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: باید اجازه ندهیم بانک‌ها با ریسک بیشتر مواجه شوند و دارایی‌هایشان بی رویه رشد کند از این رو دارایی‌های بانک‌ها باید محدود شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، عبدالناصر همتی پس از ضبط برنامه تبلیغاتی استانی خود در جمع خبرنگاران، گفت: برای توسعه کشور باید سالانه ۵ درصد رشد اقتصادی داشته باشیم که این رشد نیازمند حمایت بانکی از تولید است.

وی با بیان این که ناترازی بانک‌ها موضوع بسیار مهمی در عملکرد اقتصادی کشور است، افزود: این ناترازی ناشی از عملکرد سه دهه گذشته است در این مدت به تدریج تکالیفی بر بانک‌ها گذاشتیم که در کنار کافی نبودن سرمایه بانک ها، مشکلات عدیده‌ای ایجاد شده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌های خود در این باره را حل کردن ناترازی بانک‌ها و افزایش سرمایه بانک‌ها بیان کرد و افزود: باید اجازه ندهیم بانک‌ها با ریسک بیشتر مواجه شوند و دارایی هایشان بی رویه رشد کند از این رو دارایی‌های بانک‌ها باید محدود شود و بانک مرکزی نظارت کنونی خود را بر بانک‌ها افزایش دهد.

همتی ادغام بانک‌ها را دیگر دستور کار خود برای ساماندهی نظام بانکی بیان کرد و گفت: ادغام بانک‌ها با ادغام بانک‌های نیروهای مسلح آغاز شد و بانک‌های ناتراز و مؤسسات مشکل دار در حال مدیریت هستند تا تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: مایکروفاینانس (تأمین منابع مالی طرح‌های تولیدی توسط مؤسسات مالی) را به طور جدی در دولت سیزدهم برای اشتغال جوانان در دستور کار داریم که از این طریق می‌توانند تأمین مالی کارآفرینانی را که می‌توانند بنگاه‌های کوچک و متوسط را راه اندازی کنند بر عهده بگیرند، زیرا اشتغال در همین بنگاه‌های کوچک و متوسط نهفته است از این رو تمرکز نظام بانکی را به سمت این توسعه اشتغالزا و فقرزدا هدایت خواهیم کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره وجود مجوزهای زائد و بروکراسی‌ها بر سر راه کارآفرینی جوانان، گفت: مشکل اساسی نسل جدید از جمله نسل سه و چهار انقلاب این است که قبلی ها، شغل‌ها و فعالیت‌ها را گرفتند، اما برای اعطای مجوزها بر سر راه کسب و کار جوانان آنقدر بروکراسی قرار دادند که در عمل جوانان را پشیمان می‌کند این بروکراسی‌ها ما را در زمره ۲۰ درصد کشورهای دارای رتبه بد در فضای کسب و کار قرار داده است.

همتی افزود: باید اعطای مجوز کسب و کار را با گواهی نامه عوض کنیم یعنی کسی که گواهی نامه فعالیتی را دارد بتواند براساس آن کارش را آغاز کند فقط توسط صنف مربوط نظارت شود.

وی گفت: با استفاده از مایکروفاینانس‌ها و برداشتن موانع بر سر راه مجوزدهی باید جوانان را به سمت کارآفرینی و فعالیت‌های اقتصادی خوب به ویژه در بخش خدمات که ظرفیت‌های بالایی در اشتغال آفرینی دارد رهنمون شویم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری معیشت، آزادی‌های اجتماعی و تورم را سه دغدغه اصلی مردم از دیدگاه خود برشمرد و افزود: معیشت مردم به علت تحریم‌های ظالمانه و اقدامات گروه‌هایی که همیشه می‌گویند تحریم مهم نیست آسیب دیده است، تحریم منابع درآمدی کشور را دچار مشکل کرده است برخی می‌گویند FATF مهم نیست، اما ما به همراه دو تا سه کشور دنیا از مبادلات بانکی با کل دنیا محروم شدیم ضمن این که هزینه مبادلاتی ما به علت تحریم و عضو نبودن در FATF بیست درصد افزایش یافته است.

همتی گفت: جوانان ما از وضع فعلی راضی نیستند، زیرا فشارهای زیادی بر جوانان، زنان و دختران وارد می‌کنیم و برای فعالیت‌های زنان و جوانان محدودیت‌های زیادی ایجاد کردیم که ما برای رفع انسداد داخلی و حضور خوب زنان در اجتماع به ویژه فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی برنامه داریم.

وی افزود: تورم ناشی از مشکل رابطه بودجه با بانک مرکزی است و از آنجا که بودجه ما ناتراز است کسری بودجه به استقراض از بانک مرکزی منجر می‌شود که عمده آن هم براساس قانون اتفاق می‌افتد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که این رابطه بودجه با بانک مرکزی را اصلاح و نقدینگی را کنترل خواهم کرد گفت: اگر نقدینگی را کنترل و رشد اقتصادی حداقل ۵ درصد را ایجاد کنیم تورم را در سه تا چهار سال به ۸ تا ۱۲ درصد خواهیم رساند این آرزو نیست، زیرا ۱۵۰ کشور دنیا این کار را انجام داده اند و ما هم می‌توانیم انجام دهیم.

همتی درباره برنامه‌های خود برای صنعت خودرو سازی افزود: این که خودرو سازی داخلی و زنجیره تولید آن‌ها را تکمیل کنیم یک اولویت است، اما این که خودرو سازان را بدون رقیب بگذاریم بحث انحرافی است.

وی گفت: بازار در رقابت شکوفا می‌شود که رقابت یا باید داخلی باشد یا با خودروهای خارجی، اما نکته مهم این است که رقابت با خودروهای خارجی نباید به تخریب چرخه تأمین تولید داخلی منجر شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: واردات در صورتی می‌تواند اتفاق بیفتد که منابع ارزی کافی را در اختیار داشته باشیم این در حالی است که تحریم سالانه ۴۰ میلیارد دلار یعنی حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد ارزی ما را کاهش داده است، بنابر این در این شرایط نمی‌توانیم واردات خودرو داشته باشیم، اما اگر امکانش وجود داشته باشد حتماً باید در کنار تولید داخلی واردات داشته باشیم البته با تعرفه مناسب، نه این که تعرفه‌ای برای خودروهای وارداتی وضع کنیم که دوباره صنعت نوزاد خودرو سازی ما به همین روند فعلی خود به کار ادامه دهد.

همتی گفت: همچنان داریم به صنعت خودرو سازی وام و امکانات می‌دهیم و قیمت آن را طوری تعیین می‌کنیم که شرایط خود را حفظ کنند، اما باید گفت می‌توان اقداماتی انجام داد که صنعت خودرو سازی ما اشتغال خوبی ایجاد کند.

وی تاکید کرد: مردم ما حق دارند مانند همه جای دنیا خودروی خوب سوار شوند چرا باید ماشین معمولی را به قیمت ماشین فورد بخرند؟ این‌ها باید اصلاح شود و من برای خودرو سازان برنامه جدی دارم.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »